Aktywne Wpisy
snickers111a +1126
Japierdyle, wczoraj odkryłem że różowa mnie zdradza i innemu typowi pisze że go kocha. Po 4 latach związku i mieszkania razem. Różowa przyszła do mnie zapłakana jaj jej pokazałem dowód i obiecała że zerwie z typem kontakt a że to przez gorszy okres w naszym związku. I po tym powiedziała że jedzie do rodzinnego domu. Wiecie co? Pojechałem pierwszym pociągiem pod jej rodzinny dom i nie zgadniecie XD jej auta tam nie
wezsepigulke +813
1. Upośledzona Moderacja dowolnie interpretująca napisany na kolanie regulamin.
2. Zepsute tagi.
3. Brak wolności słowa.
4. Najczęściej aktualizowany serwis (pozdro dla gej wizarda)
5. Białek który ma w dupie swoich użytkowników i przychodzi tylko wtedy kiedy trzeba coś zaplusować (np. ACTA2)
6. Inwazyjne z dupy reklamy.
7. Aplikacja napisana przez jednego z użytkowników działa o wiele lepiej niż wasz oficjalny mobilny wykop.
Pisać dalej?
Zakop za informację nieprawdziwą :D, to video to jakaś parodia i nieśmieszny żart oraz żenada. W to co oni tam mówią wierzą chyba tylko ci którzy nie mają tu konta i nie obserwują jak wykop działa na co dzień.
Za długo tu jestem żeby wierzyć w te waszą propagandę dla Jeleni. Powinniście się uczyć od Reddita.
Oni mają czelność wspominać o rozwoju nowych technologii podczas kiedy nie potrafią napisać dobrze działającej apki mobilnej xD Ja pier... śmiechłem.
Czas na CS'a
#wykop #bekazwykopu #ocieplaniewizerunkuwykopu #heheszki #takaprawda #oswiadczenie #bekazpodludzi
@Namarin: reklama w zamian za zniżkę w cenie usługi. Pozdrawiam
8 przekroczony limit zapytań
9 limit plusów wyczerpany xDDDDDDDDDDDDDDD
Cyber bezpieczeństwo xD
Jeszcze na koniec powinien wyjść Michau i powiedzieć coś o zapewnieniu przyjaznego środowiska pracy dla uposledzonych z orzeczeniem xD