Wpis z mikrobloga

@Minishcap: Ale podchwytliwe bo wydawało mi się ( i w sumie fragra to potwierdza) że wyszło w zeszłym roku. Czyżby faktyczna premiera dla póspólstwa była przesunięta?
@Minishcap: @SnoobDuog: @SnoobDuog: no hej ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jakieś dwa miesiące temu dostałem sampelka Overture od kolegi, więc obecnie mogę o nim powiedzieć znacznie więcej. Na bloterze pachnie zupełnie inaczej, niż na skórze. Z uwagi na dość prosty skład, nie ewoluuje jakoś specjalnie na skórze. Na bloterze czuć ogromne ilości koniaku, na skórze już nie do końca. Moim zdaniem parametry podobne do Interlude, jednak
@SnoobDuog: gdybym zaczął go opisywać, to wyszłaby cała ściana tekstu ( ͡° ͜ʖ ͡°) Cięzko go przyrównać do czegokolwiek. Wydaje mi się, że nie podano jego prawdziwego składu, bo czuję w nim jeszcze dalikatną nutę animalną w otwarciu (pewnie oud), jest na pewno jeszcze odrobina cynamonu. Najbardziej jego klimat oddaje Myrrhe Imperiale od Armaniego, tyle że amłaż to jego wersja na sterydach i amfie. Jeżeli będziemy oceniać