Aktywne Wpisy
BKZGlamrap +129
Śmieszkowałem sobie jak pisał do mnie @Alex_Sarach bo myślałem, że gość trolluje, ale właśnie odebrałem od listonosza kopertę i dostałem to. Nie mam pojęcia skąd miał mój adres - nigdy go nie podawałem na Wykopie i nie wiem co z tym zrobić. Jakieś rady? Pytam serio.
#sebcel #frajerzyzmlm
#sebcel #frajerzyzmlm
Rembrant +1388
Cześć wszystkim jako że niedawno wykopałem mój czosnek słoniowy a jest go naprawde dużo , zapraszam do #rozdajo tego ciekawego warzywa( ͡° ͜ʖ ͡°) Do wygrania 1kg o wartości 70zł
Gdyby ktoś chciał kupić zapraszam na Allegro pamiętajcie też o zapasach Jalapeño które znajdziecie w innych
Gdyby ktoś chciał kupić zapraszam na Allegro pamiętajcie też o zapasach Jalapeño które znajdziecie w innych
@Zaradnis jakaś moc konkretna Cię interesuje? Czy po prostu kupeja w automacie? Jakieś marki wykkuczasz? Tzn ma być prestiż w klasie premium czy niekoniecznie?
@Trusky92: @plugNplay: Tak stary samochód to ja mam, dwójka czy gt86 czy 2015+
@Zaradnis: jeżeli masz 335i (szczególnie przy podstawowych, tanich modach), to i MX-5 i GT86 będą ogromnym rozczarowaniem w kwestii osiągów
To są zupełnie inne klasy aut pod tym względem. W sprawnym 335i dokładasz 100-150 dolarów i wchodzi się w okolice 360 koni, mazda to najczęściej do 160 koni, toyota/subaru to wysokoobrotowe 200 (gdzie w obu przypadkach mocy tanio nie podniesiesz zmianą oprogramowania silnika). W kwestii wygody, wyciszenia, materiałów