Aktywne Wpisy
Tommy__ +624
Pamiętam jak za gówniaka oglądałem TVP, akurat wchodziliśmy do UE i leciało "Europa da się lubić" gdzie pokazywali, że ludzie, którzy mieszkają w innych krajach, to tacy ludzie jak my, co mają swoje zwyczaje i nawyki, wszyscy potrafią żyć w zgodzie. A teraz można co najwyżej usłyszeć, że Niemcy chcą zniewolić Polskę a imigranty i lewacki terror niszczą zachodnią Europę
#sejm
#sejm
PakaBaka +6
Czy kiedykolwiek sprzedaliście urlop? I jeśli tak, to po ile? 1:1 w stosunku do wypłaty?
Ja bym chciał dostać 1,5 albo nawet i 2 razy więcej – mam 30 dni zaległych, kierownik bardzo nie chce abym w styczniu miał 56 dni wolnego, więc chce „odkupić” te 30 dni, a ja chciałbym za nie nawet i 60 dniówek – czyli jakieś 3 wypłaty ekstra w styczniu bym miał.
Jest szansa, że na to
Ja bym chciał dostać 1,5 albo nawet i 2 razy więcej – mam 30 dni zaległych, kierownik bardzo nie chce abym w styczniu miał 56 dni wolnego, więc chce „odkupić” te 30 dni, a ja chciałbym za nie nawet i 60 dniówek – czyli jakieś 3 wypłaty ekstra w styczniu bym miał.
Jest szansa, że na to
Co mam na myśli mówiąc uniwersalne? Musi być możliwie jak najlepsza jakość dźwięku, głównie będę ich używać do oglądania filmów na YT, a także słuchania muzyki. W gry praktycznie już nie gram, ale może kiedyś w coś zagram, więc do gier też mogłyby być dobre, zwłaszcza chodzi mi tu o dźwięk przestrzenny (chociaż czy za to przypadkiem nie odpowiada karta dźwiękowa? nie wiem xD).
Aha, budżet to maks 200 zł
#hardware #sluchawki #muzyka #gry #komputery
@maciorqa: dźwięk "przestrzenny" można uzykać efektami, ale najlepszy efekt jest wtedy kiedy wynika to z charakterystyki słuchawek. Ile chcesz wydać?
@maciorqa: https://abyss-headphones.com/collections/abyss-headphones/products/abyss-ab-1266-phi-headphone
nie ma za co
* wariant otwarty ISK HF2010 - miałem wersję od takstar i były świetne za te pieniądze
* wariant zamknięty ISK HP2011 - któreś już słuchawki w tej obudowie. Zdaje się że pierwsze HyperX to był rebrand z dołączonym mikrofonem
* Superlux HD330 - klasyka
Jakby co to dostawa z x-kom jest za darmo przy zamówieniu przez aplikację.
Co do Koss Porta Pro to trzeba się liczyć z wymianą kabla, bo
Teraz mam HyperX Cloud Alpha. Myślę że spokojnie ponad rok, może ponad dwa lata, i wyglądają jak nowe. Poduszeczki mimo tego czasu nie wyglądają jakby miały się złuszczyć. Są mega wygodne. Używam ich codziennie po kilka godzin. Mikrofon jest całkiem niezłej jakości, nie potrzeba zewnętrzenego. W zestawie są dwa kable. Jest krótki kabel (z pojedynczym jackiem), więc spokojnie można podpiąć do
Nie wiem czemu nie wpadłem na to, żeby porównać ceny na ceneo. :D
Kupuję te HypeX, jeszcze raz dzięki!