Aktywne Wpisy
Adamfabiarz +54
No w końcu proces detailingu zakończony po ponad pół roku od rozpoczęcia. Robione było na 4 raty, bo inaczej musiałbym auto zostawić na 2 tygodnie, a nie mogę sobie na tyle czasu pozwolić bez auta. Koszt całkowity po rabacie: 12,5k zł. I weszło:
- folia ppf 10-letnia na 95% zewnętrze auta (pozostałe 5% to klamki, tylnie światła, relingi dachowe) w tym ściągnięcie napisów i ponowne nałożenie, tak więc folia jest także pod
- folia ppf 10-letnia na 95% zewnętrze auta (pozostałe 5% to klamki, tylnie światła, relingi dachowe) w tym ściągnięcie napisów i ponowne nałożenie, tak więc folia jest także pod
farbowanylisek +444
Amerykańska kultura dawania napiwku to największy rak cywilizacji zachodniej #ameryka
Wyobrażenia:
- Moja mama pracuje w szpitalu, załatwi mi z pracy maseczki.
Rzeczywistość:
- Moja mama pracuje w szpitalu, udało mi się załatwić dla niej maseczki.
#koronawirus #heheszki i trochę #bekazpisu
@lukaszbrt: Powinno być ukradnie. Nazywaj rzeczy po imieniu.
Czaicie to? to jak wyciągać pizze z pieca rękoma albo #!$%@? spawać bez rękawic..
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Wyobraźnia:
Moja mama pracuje w szpitalu, zajuma trochę maseczek, płynu, środków do dezynfekcji i przyniesie na chatę, szpital jest bogaty - nawet nie odczuje.
Rzeczywistość:
Nie dało rady, wszędzie pilnują, ciężkie czasy, epidemia, kupię w żabce i będę bohaterem.
#!$%@?ć PiS, policję, faszyzm!
@MinisterPrawdy: a właśnie że parę Mirków mówiło że wynieśli sobie po 1k