Wiecie dlaczego Duda nie wygra wyborów korespondencyjnych?
Bo część jego elektoratu przerośnie wypełnienie oświadczenia z numerem PESEL i włożenia wszystkiego w koperty tak jak trzeba wg instrukcji.
Możecie nie wierzyć, ale kto miał do czynienia z takim klientem starszym czy z jakiejś wioski ten wie o czym mówię. I od razu: nie, tacy ludzie nie są gorsi, nikogo nie stygmatyzuje - tak po prostu jest. #wybory #polityka
@jedenzbandy: przed poprzednimi wyborami było naśmiewanie się, że wyborcy PiS nie trafią w kratkę, a potem się okazało że wyborcy opozycji są jeszcze głupsi i stawiali X na logo partii a nie w wyznaczonym do tego miejscu ( ͡°͜ʖ͡°)
@imateapot: ale to się nie wyklucza, ok. 1/4 ludzi starszych głosuje właśnie zawsze na PO czy och kandydata, możesz popatrzeć po wynikach exit poll które są udostępniane zaraZ po wyborach
@jedenzbandy: ludzie są różni. Ludzie po 60, a nierzadko nawet po 70-tce często są jeszcze dosyć ogarnięci. Z kolei ludzie po 80-tce czy 90-tce na wybory "pójdą" z synem/córką którzy im pomogą w wyborze, ewentualnie zagłosują tak jak im syn/córka podpowie co by im nie robić przykrości. Przynajmniej moja babcia w taki sposób głosowała kiedy jeszcze żyła.
Elo Mirki/Mirabelki i st00pkarze, z tej strony Słoń. Mój życiorys jest dość prosty - ze względu na to, że tak naprawdę nic nie umiem, zostałem raperem. Dzisiaj będę odpowiadać na Wasze pytania od 18:00. Pozdrawiam bardzo serdecznie.
Otwieram listę produktów dla biedaków, które udają inne o lepszym składzie lub Janusze chcą oszukać nieświadomych klientów: #polska, #inflacja, #zakupy, #heheszki 1. Mixsełko
Bo część jego elektoratu przerośnie wypełnienie oświadczenia z numerem PESEL i włożenia wszystkiego w koperty tak jak trzeba wg instrukcji.
Możecie nie wierzyć, ale kto miał do czynienia z takim klientem starszym czy z jakiejś wioski ten wie o czym mówię.
I od razu: nie, tacy ludzie nie są gorsi, nikogo nie stygmatyzuje - tak po prostu jest.
#wybory #polityka