Aktywne Wpisy

Atreyu +24
Cholera, byłem wczoraj na randce.
I nie będzie to kolejny smutny wpis o złych p0kach więc jak na to liczycie, możecie w tym momencie przestać czytać.
Ogólnie na przestrzeni ostatniego miesiąca byłem na kilku randkach. Myślę że śmiało mógłbym o nich pisać pod jakimś osobnym tagiem, wystawiając oceny i pisząc reportaże ale po pierwsze mi się nie chce, a po drugie cenie swoje życie prywatne i wiem ilu na wykopie jest świrów. ( ͡º ͜
I nie będzie to kolejny smutny wpis o złych p0kach więc jak na to liczycie, możecie w tym momencie przestać czytać.
Ogólnie na przestrzeni ostatniego miesiąca byłem na kilku randkach. Myślę że śmiało mógłbym o nich pisać pod jakimś osobnym tagiem, wystawiając oceny i pisząc reportaże ale po pierwsze mi się nie chce, a po drugie cenie swoje życie prywatne i wiem ilu na wykopie jest świrów. ( ͡º ͜
źródło: op
Pobierz
KarbowanaPapryka +34
#mecz jak sociedad wyrówna do dogrywki to zwalę do zębów viniciusa

Jedynie pozostaje używać do tego celu bota. Są gotowce jak ten (jeśli działa) lub samemu stworzyć profil wg tutoriali.
Ostatecznie symulować rękę, ale nie wiem czy Tasker np. odbkokuje telefon bez roota (nie sprawdzałem), a jeśli nawet, to i tak jest to najgorsza opcja.