Wpis z mikrobloga

Z uwagi na kwarantannę i #nudywdomu przeczytałam dzisiaj masę postów pod tagiem #przegryw #logikarozowychpaskow i wcale się nie dziwię autorom ze nikt ich nie chce :O W opublikowanych postach/mikroblogach większość jedyne co robi to publikuje jakieś smuty odnośnie dziewczyn/brakuseksu/divyzwykopem, że dupy lecą wyłącznie na hajs. Pierdziele, znajdźcie sobie jakieś hobby - sport, podróżowanie, budowanie chaty w Bieszczadach, jak sami się nie naprawicie to nikomu się nie będzie chciało
#przegryw
  • 31
  • Odpowiedz
Uwaga #przegryw trafiłeś na tzw. slide thread. Co należy zrobić w takim wypadku?

1) zgłosić post
2) nie odpisywać bezpośrednio do OP
3) tutaj są dwie opcje:
a) nic nie pisać
b) napisać kilka redpilli/blackpilli
4) dać OP na czarno

Jest to oficjalna instrukcja Biura do Walki z Normictwem i p0lkami

Anon, nie #!$%@? tego!
  • Odpowiedz
@lowe_krowe: Na podstawie czego wywnioskowałaś to, że te osoby nie mają żadnego hobby? Ba, możesz mieć takie, że poznajesz niezerową ilość kobiet a i tak nic to nie da jak ryj niewyjściowy. Internetowe wysrywy nie mają nic do tego. Ehh, znowu złapałem się na zarzutkę
  • Odpowiedz
@lowe_krowe: No dokładnie to ci chciałem przekazać xD. A tak swoją drogą to podróże to jak najbardziej hobby, ale raczej nie w formie all inclusive raz do roku w miejscówkach typu Alicante/Rimini/Fuerta/Makarska.
  • Odpowiedz
@krytyk_naczelny: byłam raz w życiu na wakacjach all inclusive i wystarczy :O
Ja trochę żyje od wyjazdu do wyjazdu, a przez koronawirusa nie mam co planować :( odpadły już Włochy w marcu i w czerwcu, a a reszta tez stoi pod znakiem zapytania :O ja pod hobby „podróże” rozumiem jednak większe planowanie niż kupienie wycieczki w Itace :P
  • Odpowiedz