Aktywne Wpisy
ominous3 +2
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Jaka obecnie firma uznawana jest "top" jeżeli chodzi o elektronarzędzia (bardziej majsterkuje niż poważna praca)? Milwaukee?
Potrzebuje na jednym systemie akumulatorowym takiego typowego kompletu jak wkrętarki, szlifierki, lampy + pewnie coś jeszcze wymyśle. Używałem w przeszłości do domowych prac dość budżetowych, zostawiłem je i teraz szukam coś bez limitu.
#budownictwo #budujzwykopem #elektronarzedzia #pytaniedoeksperta
Potrzebuje na jednym systemie akumulatorowym takiego typowego kompletu jak wkrętarki, szlifierki, lampy + pewnie coś jeszcze wymyśle. Używałem w przeszłości do domowych prac dość budżetowych, zostawiłem je i teraz szukam coś bez limitu.
#budownictwo #budujzwykopem #elektronarzedzia #pytaniedoeksperta

Od tego czasu muzyk pojawił się na okładce tylko dwóch prestiżowych magazynów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#kanyewest #taylorswift #yeezymafia
źródło: comment_1586974250pCXBhF5SKr1Rsi0tWRkAnP.jpg
Pobierzha tfu
ale dowaliłeś żarcikiem, no nie ma co zbierać
wystarczy sprawdzić w internecie o czym jest to pismo, ale to wymaga umiejętności czytania i pisania, żeby przynajmniej nie p-----ć sobie nazwy magazynu xD
@realbs: nie mam internetu i nie mogłem nawet sprawdzić na jakim kontynencie leży Kenia West, pozatym jak wspomniałeś jestem niepismienny, więc nawet nie wiem co mi odpisałeś