-wieczne zmęczenie -życie bez perspektyw -nuda -gównopraca -koń niezwalony - brak seksu - bieda - alkoholizm - myśli samobójce Tak wygląda moje życie #przegryw
współczuję. A może jednak dasz sobie jakieś postanowienie? Np. od maja zacznę inwestować na giełdzie i zbuduję sobie dom. Jakie zwykle noworoczne postanowienia robiłeś?
@prawdabezfalszu: robiłem, chodziłem na siłke, duzo sportu uprawialem, nawet z 3 razy byłem w klubie, ale jak widziałem, że to nic nie daje i tak ludzie mną pomiataja to odpuscilem sobie... Jak byłem w klubie to cały czas praktycznie podpierałem scianie i piłem drinki :D
@prawiczek92: alkoholizm powoduje depresję i myśli samobójcze, mój psychiatra mówił że dopóki nie odstawię alkoholu to nie zmieni się mój sposób myślenia i postrzegania problemów, zasadniczo miał rację
przy alkoholizmie warto suplementować witaminy z grupy B, zwłaszcza B12 - ogólnie zapoznaj się w google z terminem dieta przy chorobie alkoholowej
a więc - jeśli chcesz zmian zacznij od walki z tym demonem, z tym j-----m uzależnieniem
-życie bez perspektyw
-nuda
-gównopraca
-koń niezwalony
- brak seksu
- bieda
- alkoholizm
- myśli samobójce
Tak wygląda moje życie
#przegryw
Komentarz usunięty przez autora
@prawiczek92:
przy alkoholizmie warto suplementować witaminy z grupy B, zwłaszcza B12 - ogólnie zapoznaj się w google z terminem dieta przy chorobie alkoholowej
a więc - jeśli chcesz zmian zacznij od walki z tym demonem, z tym j-----m uzależnieniem
https://www.akademiadietetyki.pl/dietetyka/dieta-a-alkoholizm/