Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Co sądzicie o takiej skodzinie? Szwagier mówi, żeby wziąć jednak Karoka bo większy, ale mnie się wydaje że to starsza konstrukcja.
#motoryzacja #samochody #skoda #pokazauto
#motoryzacja #samochody #skoda #pokazauto
Ciągle czytam tylko, że kobiety szukają złotego środka między wrażliwym Romeo a dominującym Bondem. Lecz czego chcą faceci?
#rozowepaski #zwiazki
Ja szukałem raczej osoby wypośrodkowanej. Takiej, z którą nie trzeba się 3 tygodnie wcześniej umawiać by wyjść na spacer, ale nie takiej za którą bym nie nadążył, bo dzień w domu, to dzień stracony (zresztą, dla takich byłbym "nudziarzem").
Osobiście fajne jest jak różowa ma hobby. Dla przykładu moja angażuje się w ogrodnictwo, i w tym znajduje odprężenie. Ja w gotowaniu. Obydwoje w ćwiczeniach i grach
Nie wiem ile jest prawdy w tym że jedni wolą takie, drugie siakie, aczkolwiek wydaje mi się, że jeżeli chodzi o różową na całe życie to nie jest istotne aż tak bardzo. Dziewczyna która nie jest urodziwa (np. pełno skaz na twarzy, otyła chorobliwie, nadmiernie się pocąca i potem śmierdząca) będzie miała problem, jednak jeżeli różowa dba o siebie,
Co do wyglądu: myślę, że każdy