Wpis z mikrobloga

@Parapapamango: inteligencja, ładny uśmiech, poczucie humoru, niezależność, pewność siebie, cięty język, seksapil, spojrzenie pełne porządania, ładne usta. Za niedługo pyknie 9 lat, oby było więcej..
  • Odpowiedz
@Parapapamango: Mirabelko, wydaję mi się, że to zależy od faceta. Opiszę może jak według mnie wygląda zdrowy związek, i dzięki temu wyjdzie mniej więcej czego ja, jako standardowy niebieski pragnę. Myślę że sporo facetów pragnie tego samego, tylko nie zawsze to realizuje w praktyce.

Ja szukałem raczej osoby wypośrodkowanej. Takiej, z którą nie trzeba się 3 tygodnie wcześniej umawiać by wyjść na spacer, ale nie takiej za którą bym nie nadążył, bo dzień w domu, to dzień stracony (zresztą, dla takich byłbym "nudziarzem").

Osobiście fajne jest jak różowa ma hobby. Dla przykładu moja angażuje się w ogrodnictwo, i w tym znajduje odprężenie. Ja w gotowaniu. Obydwoje w ćwiczeniach i grach
  • Odpowiedz
@Parapapamango: sorki za wpis pod wpisem, ale co do wyglądu jeszcze.

Nie wiem ile jest prawdy w tym że jedni wolą takie, drugie siakie, aczkolwiek wydaje mi się, że jeżeli chodzi o różową na całe życie to nie jest istotne aż tak bardzo. Dziewczyna która nie jest urodziwa (np. pełno skaz na twarzy, otyła chorobliwie, nadmiernie się pocąca i potem śmierdząca) będzie miała problem, jednak jeżeli różowa dba o siebie,
  • Odpowiedz
@Parapapamango normalna, by można było pogadać o wszystkim i o niczym, chociaż śladowe ilości poczucia humoru (im więcej tym lepiej), czuła, wyrozumiała, charakter - lubię takie z pazurem (lubię dominować, ale nic mnie tak nie #!$%@? jak traktowanie mojego zdania jako prawdę objwioną, brak indywidualności. Gdy jest uległa - dla mnie to wielkie 'no, no'). Różnica zdań prowadzi do dyskusji, przemyśleń - pobudza interakcję. Empatia

Co do wyglądu: myślę, że każdy
  • Odpowiedz