Aktywne Wpisy
karetpoker +5
#ukraina #rosja #wojna
Wam jest do śmiechu, że Ukraińcy wjechali w Rosję, ale mnie nie do końca. Doktryna jądrowa Rosji stanowi, że w przypadku zagrożonej integralności terytorialnej Federacyji Rosyjskiej, ta może użyć broni atomowej. A Ukraina właśnie to robi. Po #!$%@? tak igrać? Co ten rajd daje? Na moje to przekraczanie pewnych czerwonych linii.
Wam jest do śmiechu, że Ukraińcy wjechali w Rosję, ale mnie nie do końca. Doktryna jądrowa Rosji stanowi, że w przypadku zagrożonej integralności terytorialnej Federacyji Rosyjskiej, ta może użyć broni atomowej. A Ukraina właśnie to robi. Po #!$%@? tak igrać? Co ten rajd daje? Na moje to przekraczanie pewnych czerwonych linii.
plackojad +1269
najlepiej sie kreci od 1:20 xd
W ogole dlaczego oni odlecieli? Poddali sie?
#heheszki #ratownikmedyczny #ratownictwo
@eehhh: Nie, próbowali ratować sytuację. Jeśli obiekt pod śmigłowcem zaczyna się obracać, strasznie trudno jest go zatrzymać, jeśli jest blisko drzwi, trzeba go szybko podciągnąć, jeśli jest dalej albo już nabrał prędkości opuszcza się go niżej, jeśli nie nabrał jeszcze prędkości można go zatrzymać opuszczając na ziemię/do wody. Jeśli wszystko powyższe nie pomoże to ostatnią szansą jest przejście do lotu poziomego, starczy około 30km/h, wtedy