Aktywne Wpisy

MishMashStudio666 +4512
Hejo! mam dla was #rozdajo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mirki i Mirabelki z racji otwarcia mojego salonu jubilerskiego na którego to ciężko pracowałem cały rok, zastawiłem nerkę i wziąłem pożyczkę chwilówkę ᕙ(✿ ͟ʖ✿)ᕗ, mam do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to London Topaz 1.20ct oraz diamenty o łącznej masie 0.1ct. Wartość rynkowa 2700zł. Wartość galeriowa to
Mirki i Mirabelki z racji otwarcia mojego salonu jubilerskiego na którego to ciężko pracowałem cały rok, zastawiłem nerkę i wziąłem pożyczkę chwilówkę ᕙ(✿ ͟ʖ✿)ᕗ, mam do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to London Topaz 1.20ct oraz diamenty o łącznej masie 0.1ct. Wartość rynkowa 2700zł. Wartość galeriowa to

kret17 +309

Część IV wprawdzie nie została przyjęta ciepło przez graczy, ale to dlatego, że po prostu ludzie nie potrafili grać w IV i nie zrozumieli istoty tej części. W tej części istotną rolę odgrywał bohater, a armia stanowiła jedynie jego uzupełnienie. Bohaterowie "czwórki", jeśli działali razem, współpracowali, byli w stanie pokonać niemal nieskończenie liczebne siły wroga. Magia: wskrzeszenie, mikstura nieśmiertelności, hipnoza, siła smoka, spowolnienie, ruchome piaski, lot - aby samemu nie być ofiarą piasków, trucizna, do tego artefakty, jak halabarda, młot mrozu itd. - to czyniło z tych herosów istoty niemal niezniszczalne. Najznakomitszą przygodę stanowiła właśnie część IV. Zawsze też było można osłabiać wrogą armię - ratując się ucieczką do zamku, o ile wroga armia nie dysponowała kajdanami wojny. Sprytny gracz zdecydowanie lepiej powinien ocenić "czwórkę", bo otrzymał wreszie bohatera bezpośrednio uczestniczącego w walce!
#gry #gownowpis #heroes3 #staregry
@Tolstoj-kot: No tak, każdy kto ocenia IV słabo to debil/kretyn/niepełnosprytny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Heroes IV byłyby świetną grą gdyby nie byli kontynuacją a jakąś poboczną serią.
Sporo ucierpiał też klimat surowego fantasy za który Herosi byli kochani. Np patrz wampiry, złe oczy, harpie... Choć kilka potworów zmieniło się na lepsze.
Zresztą
@Polankowicz: Nieprawdą to jest. Przejdź te plansze, co jest m.in. Mysterio. Co najpierw walczysz pojedyńczymi bohaterami, kształcisz ich, a potem oni skupiają swe siły, stają do walki razem, by zwyciężyć niepokonaną armię mroku.
Najlepsze, co może być.
IV wymiata. Tylko trzeba to ogarnąć. Tam rzadko kiedy jest potrzebna armia, by zwyciężyć, jak masz kilku dobrych heroesów.