Wpis z mikrobloga

Ktoś chętny na Stellaris w multiplayer? Próbuję uzbierać 5-10 osób. Multi ze wszystkimi dlc, wystarczy, że masz oryginalną podstawkę, bo ja hostuję. Gramy na jakichś modach - do uzgodnienia.

#stellaris
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@swerve: no może i bym spróbował ( ͡° ͜ʖ ͡°) mam podstawkę i chyba jeden dodatek na steamie tylko muszę zainstalować jeszcze ale długo to nie powinno potrwać
  • Odpowiedz
@swerve: Ja chętny nie jestem, ale jak wygląda takie multi? Kampania single to kilkanaście-kilkadziesiąt godzin, w multi siedzicie 3 dni ciurkiem i gracie do oporu, czy jak?
  • Odpowiedz
@anonymous_derp: Kwestia dogadania.

@Polinik: Zawsze grałem w małej ekipie, więc robiliśmy sobie po prostu kilkugodzinne sesje na których siedzieliśmy wspólnie na voice chacie. Zmienialiśmy tempo rozgrywki w zależności od tego co potrzebowaliśmy, ale jeżeli zbierze się większa ekipa to ustawimy po prostu stałą prędkość (normal/fast).

Gramy na galaktyce small/medium, najchętniej bez AI (jedynie fallen empire, marauderzy i npc), z 0.25x habitable planets.
  • Odpowiedz
@swerve: no to ja się piszę, pobrana gierka już jest i sesje po parę godzin to nic strasznego ( ͡° ͜ʖ ͡°) jedynie problem może być bo pracuję co 3 dzień, teraz piątek później poniedziałek mi wypada i nie zawsze w robocie mogę grać ale w większości nie będzie problemu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz