Aktywne Wpisy
AnalnyNiszczyciel +1669
Zaspałeś na samolot, ale masz szansę zdążyć. Wybiegasz z domu i łapiesz momentalnie taksówkę z ulicy. Ostatnia liczba po zaplusowaniu powie ci, kim jest taksówkarz.
1 - Krzysztof Kononowicz
2 - Tomasz Hajto
3 - Lewis Hamilton
4 - Rysiek z klanu
5 - Jaś fasola
6 - Dominic Toretto
7 - Kubica
8 - Elżbieta Kozidrak
9 - Robert N. „Frog”
0 - Colin McRae
#glupiewykopowezabawy #heheszki
1 - Krzysztof Kononowicz
2 - Tomasz Hajto
3 - Lewis Hamilton
4 - Rysiek z klanu
5 - Jaś fasola
6 - Dominic Toretto
7 - Kubica
8 - Elżbieta Kozidrak
9 - Robert N. „Frog”
0 - Colin McRae
#glupiewykopowezabawy #heheszki
WielkiNos +420
Pani wiceminister odwiedziła więzienie kobiece na Grochowie i tak ją poruszyło, że kobiety, które się tam znalazły z powodu popełnienia przestępstwa przebywają w takich samych warunkach co mężczyźni, którzy popełnili podobne przestępstwa, że teraz nie może spać po nocach zastanawiając się czy więzienie nie jest dla kobiet zbyt uciążliwe.
#pieklokobiet #bekazlewactwa #wiezienie #dyskryminacjamezczyzn #rownouprawnienie
o której godzinie spotkam najmniej ludzi jadąc na zakupy? myślałem że koło 2-3 ale w sumie to dużo osób może pomyśleć tak jak ja i będę musiał stać w kolejkach
#lidl #zakupy #pytanie #pytaniedoeksperta
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@RRybak: jasna cholera, czyli idąc tą logiką o 17 powinno być najmniej ludzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
Jak pójdę do oszołoma o 8 rano, to się spokojnie wyrobie przed 10.
Do osiedlowego sklepu tuż po 12 nie ma co iść. Bo jest kolejka tych co suszy przez te dwie godziny.
Do pobliskiej piekarni najlepiej przed 8. Bo o 7 ludzie kupują żarcie do pracy a po 8 reszta.
W innych sklepach jeszcze nie byłem w
ps. ma ktoś z wrocławia suche drozdze na sprzedaż? płacę 200% ceny
@teuthida: Współczuję, w obecnej sytuacji to jak paraliż mózgu