Wpis z mikrobloga

Druga czesc shareware z 3 numeru cd-action z lipca-sierpnia 1996 a w niej pare edytorow do gier. W odcinku sprawdzam w sumie 3 edytory - Deep (Doom/Hexen/Heretic), DEVIL 1.01a (Descent, ale tylko pobieznie) i RottEd v1.1 (Rise of the Triad, rowniez pobieznie). Chcialbym miec czas aby zglebic je wszystkie i moc pokazac cos wiecej, ale boje sie ze wczesniej cd-action updanie niz ja kiedykolwiek skoncze ta serie ( ͡º ͜ʖ͡º)
#cdaction #komputery #retrocomputing #retrogaming #doom
carlysdream - Druga czesc shareware z 3 numeru cd-action z lipca-sierpnia 1996 a w ni...
  • 9
  • Odpowiedz
  • 0
@carlysdream wydaje mi się, aczkolwiek obejrzałem dopiero 5 minut twoich materiałów, że fajnie by było robić taki zwięzły przegląd, omówienie co na CD + 1-2 minuty prezentacji.
  • Odpowiedz
@zdebel: narazie troche sprawdzam ten format, chce wlasnie pokazac co jest na cd, jak zainstalowac to co tam jest + szybki przeglad, chociaz czasem nie moge sie powstrzymac zeby pokazac cos wiecej, jak w przypadku settlersow 2, myslalem o krotkim filmie a wyszlo 50 minut xD
  • Odpowiedz
  • 1
@carlysdream tak jak różne retro kanały jutuba zachodniego oglądam, taki format 10-15 minut najlepszy, zobacz jak arhn.eu robi swoje też. Dłuższe, dla fanatyka fajne, ale dla mitycznej większości będą zbyt obszerne i oleja temat, ewentualnie poprzeskakuja
  • Odpowiedz
@zdebel: tak, to sie zgadza calkowicie, chociaz czasem i przez te 15 minut ciezko utrzymac uwage. Ja ta serie robie tak troche dla siebie, a troche wlasnie zeby sie podzielic, nie mam za bardzo cisnienia na duza widownie. Ale bede faktycznie sie staral celowac w krotsze filmy i czesciej niz dlugie i rzadko :)
  • Odpowiedz