Ktoś używa takiego pokrowca na Kindle? Wygląda to na fajne rozwiązanie, bo chroni też krawędzie, które po wrzuceniu czytnika w standardowej okładce do plecaka są chyba narażone na uszkodzenia. A jeśli standardowa okładka to coś lepszego od takiej na Allegro możecie polecić? #kindle
Kup na Ali sobie etui, ja zapłaciłem z 18 zł, jakość taka sama jak tych na allegro, a najlepiej kup 2x i jak się zniszczy to będzie na wymianę, nie ma co przepłacać, naprawdę
@Namarin: do tego origami dokup sobie jakieś hartowane, matowe szkło zabezpieczające , bo takie etui ni #!$%@? ekranu przed punktowym wgnieceniem nie chroni. Chyba że czytnik nie opuszcza miejsca zamieszkania.
@furry: @polsyn: za 18 ziko to na ali 2 sztyki z przesyłką kupi ( ͡°͜ʖ͡°)
Chyba że czytnik nie opuszcza miejsca zamieszkania.
@Dibhala: Bardzo rzadko a jak już to jeszcze w osobnej kieszeni plecaka jak lecę lub jadę gdzieś dalej, Ja z natury jestem uważny i mi takie sprzęty nie spadają. W życiu telefon upadł mi tylko raz.
@Namarin: ja załatwiłem knedla4 właśnie w dodatkowej kieszeni plecaka. Od tego momentu jestem przesrany na punkcie ochrony wyświetlacza. Gdyby pokrowce klasy heavy duty nie kosztowały tyle co czytnik, to bym chętnie coś pokroju otterboxa sobie sprawił ( ͡°ʖ̯͡°)
A jeśli standardowa okładka to coś lepszego od takiej na Allegro możecie polecić?
#kindle
https://a.aliexpress.com/_dUv5RGC
@furry: @polsyn: za 18 ziko to na ali 2 sztyki z przesyłką kupi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Dibhala: Bardzo rzadko a jak już to jeszcze w osobnej kieszeni plecaka jak lecę lub jadę gdzieś dalej, Ja z natury jestem uważny i mi takie sprzęty nie spadają. W życiu telefon upadł mi tylko raz.
Ale najczęściej czytam w domu.
Od tego momentu jestem przesrany na punkcie ochrony wyświetlacza.
Gdyby pokrowce klasy heavy duty nie kosztowały tyle co czytnik, to bym chętnie coś pokroju otterboxa sobie sprawił ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Mądrze rzeczesz Milordzie.