Aktywne Wpisy
kiszczak +1060
Mireczki pijcie ze mną kompot. Własnoręcznie zrobiłem siedzisko z palet na balkon. Dla niektórych to pewnie nic takiego, ale jestem po porażeniu czterokonczynowym, mam niewydolne serce, wątrobę i nerki. Dla mnie to wyczyn niczym zdobycie Mount Everest i jestem z siebie zajebiście dumny( ͡º ͜ʖ͡º)
#chwalesie #balkon
#chwalesie #balkon
monox12 +288
Najspokojnieszy kibic w Polsce w tym momencie
#mecz
#mecz
#bekazpisu #wybory #koronawirus #polityka
Korzystasz z usług dentysty gdzie w gabinecie podłoga jest brudna, klei się. Wszędzie jest bałagan, a dentysta wygląda jakby chlał całą noc, to nie spodziewasz się że ten wykona swoją pracę dobrze, prawda?
Skąd to przeświadczenie? Może stąd, że
Zatem można wiedzieć zupełnie nic, ale ucharakteryzować się ciuchami? Każdy debil z pieniędzmi (a status społeczny niestety nie jest sprzęgnięty z poziomem inteligencji) może w godzinę, ze stylistą i
Czynisz błędne założenie, że mundur/kostium/ubranie służbowe nadaje człowiekowi super moce. Jest człowiekiem tak samo w sutannie jak i w innym stroju. W mundurze czy innym ubraniu. Postrzeganie kogoś przez pryzmat tego jak wygląda, co nosi, jakie ma rzeczy uważam za przejaw niedojrzałości społecznej.
Idąc Twoim tokiem rozumowania, gdybyś spotkał jegomościa ze zdjęcia poniżej, nie wiedząc kim jest, spojrzałbyś na jego niedopasowaną
Komentarz usunięty przez autora