Wpis z mikrobloga

Mirasy jest jakiś prosty sposób do nagrania stream-a na żywo z Youtube na kompa? Ponoć ma być prywatny więc pewnie nie można będzie go odtworzyć później i nie będzie to "penis into #!$%@?" a jedynie nudne wykłady na studia.
Możliwie najprostszy sposób bym prosił bo to dla koleżanki (#!$%@? szajs żeby zaruchać) która obsługę kompa ma podstawową a ja nie pomogę w ustawieniach bo siedze na kwarantannie.
#kiciochpyta #pytanie #komputery #internet #youtube
  • 7
  • Odpowiedz
Jedyne co mi przychodzi do głowy to jakimś obs'em lub czymś podobnym. Co do obs'a uważaj bo duże pliki tworzy a jak ma to być wykład 1,5h to już w ogóle
  • Odpowiedz
@tylkoocosspytam: spróbuj OBSem albo w Win10 Xboxem (WinKey + G).
To drugie bardziej przechwytuje okna, ale nie wiem jak z kwestią przechwytywania z okien.
Przy Win10 musisz w opcjach prywatności uwolnić uprawnienia do nagrywania mikrofonu i kamery jak chcesz dodatkowo z tych źródeł przechwytywać.
  • Odpowiedz
@DonVitek: @sirpingus: Panowie dziękuję i przepraszam bo i ja zmarnowałem czas i wy, komputer jej sie zawiesił i własnie płacze w mieszkaniu bo to że nie nagra to #!$%@? to że nawet nie obejrzy to inna bajka XD Ale te baby są nieogary XD
  • Odpowiedz