Wpis z mikrobloga

Dzień dobry( ͡° ͜ʖ ͡°)
Miłej Soboty :)

Chciałem pozdrowić @SoboleskU który wrzuca ludzi na czarną liste a potem ich obraża za plecami bez możliwości odpowiedzi. Z takim zachowaniem i taką odwagą pewnie jesteś bohaterem wśród lewactwa.
GRUPA WSPIERANIA CHORYCH NA PŁCIOWĄ SCHIZOFRENIE I SEKSUALNĄ PSYCHOZĘ - LGBT POLSKA

68/365
#codziennyparasol #codziennystopdewiacji #codziennapromocjakonserwatywnychwartosci
HungarianBookSmuggler - Dzień dobry( ͡° ͜ʖ ͡°)
Miłej Soboty :)

Chciałem pozdrowić...

źródło: comment_1585379993g17DVqzFwCljSyEtzOliHR.jpg

Pobierz
  • 59
  • Odpowiedz
@GoroncoMi: Tak sam przyznałem. Sam ponownie przyznam. WSTAWIAM WPISY O SPOŁECZNOŚCI LGBT FUNDOWANEJ PRZEZ ZAGRANICZNYCH INWESTORÓW W CELU NEGATYWNEJ INDOKTRYNACJI POLSKIEGO SPOŁECZEŃSTWA, W MYŚL ZASADY DASZ IM PALEC UGRYZĄ CAŁĄ RĘKĘ CO NIEJEDNOKROTNIE POKAZYWALI SWOIMI ZAGRANIAMI.
Wpis nie ma na celu urazić homoseksualistów którzy nie walczą o indoktrynacje społeczeństwa.
  • Odpowiedz
@HungarianBookSmuggler: no właśnie ja serio pytam a ty odpowiadasz jak byś trollowal. Ja osobiście długo się nad tym zastanawiałem i nie widzę logicznych argumentów przeciw temu. Uważam, że pod moją opieką żadne dziecko nie było by skrzywdzone, miało by zapewnione wysoka edukacje oraz możliwość rozwoju. Biorąc pod uwagę sytuację w PL nie wykluczam częstej przeprowadzki, żeby znaleźć to właściwe miejsce w którym nikt dziecku w szkole by nie dokuczał z tego
  • Odpowiedz
@korin_:
Dobrze, Ty dajesz taką gwarancję za Siebie. Jestem w stanie uwierzyć w Twoje dobre zamiary. Lecz czy Ty jesteś w stanie dać 100% gwarancji za Swojego partnera lub innych ludzi pochodzących z tego środowiska? Jeśli nie, to masz wyjście adoptować dziecko jako samotna osoba, wychowywać jako samotna osoba i dać mu wszystko co najlepsze. Jeśli jesteś w stanie dawać 100% gwarancji za drugiego człowieka lub grupę ludzi to zazdroszczę takiej
  • Odpowiedz
@HungarianBookSmuggler: to nie jest logiczne co piszesz. Dzieci do adopcji nie bierze się jak bułki ze sklepu - są procedury czy się nadajesz i na ich podstawie możesz się ubiegać o adopcje dziecka. Nie ma 100% skutecznosci - wystarczy, że statystycznie dzieci wychowane w rodzinach zastępczych się lepiej sprawują niż te w domu dziecka - inaczej po co adoptować dzieci?

Nawiązując do 100% - czy w ogóle można czegokolwiek być pewnym
  • Odpowiedz
@HungarianBookSmuggler:

potem ich obraża za plecami bez możliwości odpowiedz

nie poplacz sie dzieciak.ty kasujesz moje komentarze wiec co mozemy powiedziec o

tobie(ʘʘ). To sie nazywa moralność Kalego

Najlepsze jest to, ze ciagle siedze wam w tych pustych łbach( ͡° ͜ʖ ͡°) SoboleskU to,

SoboleskU tamto.wstajesz i juz myszlisz o mnie.znaczy trafilem w dziesiatke

kryptogeju()
SoboleskU - @HungarianBookSmuggler:

potem ich obraża za plecami bez możliwości odp...

źródło: comment_1585390391wmgKyBAwZfx07XasgwypYR.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@korin_: Zgodzę się z Tobą że nie ma 100% skuteczności. Są procedury, są warunki które musisz spełnić. Wiem że jako "osoba samotna" byłbyś w drugiej kolejności po bezdzietnych małżeństwach. Gdyby Ci zależało to mógłbyś zwiększyć swoje szanse robiąc np. kursy pedagogiczne by pokazać swoje zaangażowanie i przygotowanie do tematu.

Nawiązując do 100% - czy w ogóle można czegokolwiek być pewnym na 100%? Na 100% jutra dozyje, na 100% zdam ten egzamin,
  • Odpowiedz
@HungarianBookSmuggler: Wydaje mi się, że nie można wykluczyć, że żyjemy w symulacji. Co za tym idzie to, że Ty to napisałeś już nie jest 100%. Być może Bóg stworzył symulacje... Kto wie. Nie ma definicji Boga więc nie da się napisać w stosunku do tego słowa, że on instieje. Dla każdego to słowo znaczy troszkę coś innego.

Wracając do tematu. Nie jesteś w stanie podać mi ani jednego logicznego argumentu za
  • Odpowiedz