Chciałem pozdrowić @SoboleskU który wrzuca ludzi na czarną liste a potem ich obraża za plecami bez możliwości odpowiedzi. Z takim zachowaniem i taką odwagą pewnie jesteś bohaterem wśród lewactwa. GRUPA WSPIERANIA CHORYCH NA PŁCIOWĄ SCHIZOFRENIE I SEKSUALNĄ PSYCHOZĘ - LGBT POLSKA
@HungarianBookSmuggler: Wow sam to przyznałeś "Wstawiam wpisy o LGBT które jawnie wpływa negatywnie na społeczeństwo mojego kraju". Więcej pytań nie mam (i tak nie potrafię ich pisać XD).
@GoroncoMi: Tak sam przyznałem. Sam ponownie przyznam. WSTAWIAM WPISY O SPOŁECZNOŚCI LGBT FUNDOWANEJ PRZEZ ZAGRANICZNYCH INWESTORÓW W CELU NEGATYWNEJ INDOKTRYNACJI POLSKIEGO SPOŁECZEŃSTWA, W MYŚL ZASADY DASZ IM PALEC UGRYZĄ CAŁĄ RĘKĘ CO NIEJEDNOKROTNIE POKAZYWALI SWOIMI ZAGRANIAMI. Wpis nie ma na celu urazić homoseksualistów którzy nie walczą o indoktrynacje społeczeństwa.
@HungarianBookSmuggler: Nie nie, to już są nowe fakty - to że ktoś cię funduje, ale to że działasz źle na społeczeństwo to kompletnie co innego. Wow ale się wkopujesz (a raczej tego kto stoi nad tobą).
@HungarianBookSmuggler: no właśnie ja serio pytam a ty odpowiadasz jak byś trollowal. Ja osobiście długo się nad tym zastanawiałem i nie widzę logicznych argumentów przeciw temu. Uważam, że pod moją opieką żadne dziecko nie było by skrzywdzone, miało by zapewnione wysoka edukacje oraz możliwość rozwoju. Biorąc pod uwagę sytuację w PL nie wykluczam częstej przeprowadzki, żeby znaleźć to właściwe miejsce w którym nikt dziecku w szkole by nie dokuczał z tego
@korin_: Dobrze, Ty dajesz taką gwarancję za Siebie. Jestem w stanie uwierzyć w Twoje dobre zamiary. Lecz czy Ty jesteś w stanie dać 100% gwarancji za Swojego partnera lub innych ludzi pochodzących z tego środowiska? Jeśli nie, to masz wyjście adoptować dziecko jako samotna osoba, wychowywać jako samotna osoba i dać mu wszystko co najlepsze. Jeśli jesteś w stanie dawać 100% gwarancji za drugiego człowieka lub grupę ludzi to zazdroszczę takiej
@HungarianBookSmuggler: to nie jest logiczne co piszesz. Dzieci do adopcji nie bierze się jak bułki ze sklepu - są procedury czy się nadajesz i na ich podstawie możesz się ubiegać o adopcje dziecka. Nie ma 100% skutecznosci - wystarczy, że statystycznie dzieci wychowane w rodzinach zastępczych się lepiej sprawują niż te w domu dziecka - inaczej po co adoptować dzieci?
Nawiązując do 100% - czy w ogóle można czegokolwiek być pewnym
@korin_: Zgodzę się z Tobą że nie ma 100% skuteczności. Są procedury, są warunki które musisz spełnić. Wiem że jako "osoba samotna" byłbyś w drugiej kolejności po bezdzietnych małżeństwach. Gdyby Ci zależało to mógłbyś zwiększyć swoje szanse robiąc np. kursy pedagogiczne by pokazać swoje zaangażowanie i przygotowanie do tematu.
Nawiązując do 100% - czy w ogóle można czegokolwiek być pewnym na 100%? Na 100% jutra dozyje, na 100% zdam ten egzamin,
@HungarianBookSmuggler: Wydaje mi się, że nie można wykluczyć, że żyjemy w symulacji. Co za tym idzie to, że Ty to napisałeś już nie jest 100%. Być może Bóg stworzył symulacje... Kto wie. Nie ma definicji Boga więc nie da się napisać w stosunku do tego słowa, że on instieje. Dla każdego to słowo znaczy troszkę coś innego.
Wracając do tematu. Nie jesteś w stanie podać mi ani jednego logicznego argumentu za
Miłej Soboty :)
Chciałem pozdrowić @SoboleskU który wrzuca ludzi na czarną liste a potem ich obraża za plecami bez możliwości odpowiedzi. Z takim zachowaniem i taką odwagą pewnie jesteś bohaterem wśród lewactwa.
GRUPA WSPIERANIA CHORYCH NA PŁCIOWĄ SCHIZOFRENIE I SEKSUALNĄ PSYCHOZĘ - LGBT POLSKA
68/365
#codziennyparasol #codziennystopdewiacji #codziennapromocjakonserwatywnychwartosci
źródło: comment_1585379993g17DVqzFwCljSyEtzOliHR.jpg
PobierzWpis nie ma na celu urazić homoseksualistów którzy nie walczą o indoktrynacje społeczeństwa.
xD
Takie obrócenie sensu zdania się nie uda w tym miejscu. To nie #neuropis #neuropa
Dobrze, Ty dajesz taką gwarancję za Siebie. Jestem w stanie uwierzyć w Twoje dobre zamiary. Lecz czy Ty jesteś w stanie dać 100% gwarancji za Swojego partnera lub innych ludzi pochodzących z tego środowiska? Jeśli nie, to masz wyjście adoptować dziecko jako samotna osoba, wychowywać jako samotna osoba i dać mu wszystko co najlepsze. Jeśli jesteś w stanie dawać 100% gwarancji za drugiego człowieka lub grupę ludzi to zazdroszczę takiej
Nawiązując do 100% - czy w ogóle można czegokolwiek być pewnym
źródło: comment_158539049807uznKSgeREZ3ZJnVmMMqP.jpg
Pobierznie poplacz sie dzieciak.ty kasujesz moje komentarze wiec co mozemy powiedziec o
tobie(ʘ‿ʘ). To sie nazywa moralność Kalego
Najlepsze jest to, ze ciagle siedze wam w tych pustych łbach( ͡° ͜ʖ ͡°) SoboleskU to,
SoboleskU tamto.wstajesz i juz myszlisz o mnie.znaczy trafilem w dziesiatke
kryptogeju(。◕‿‿◕。)
źródło: comment_1585390391wmgKyBAwZfx07XasgwypYR.jpg
PobierzPatrz Grażyna to HungarianBookSmuggler właśnie wrócił z otwarcia parasola w tyłku @SoboleskU
Nie polecam. Tragiczne wrażenia.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Wracając do tematu. Nie jesteś w stanie podać mi ani jednego logicznego argumentu za