Wpis z mikrobloga

#dziendobry Wykop!

Jesteśmy Kubota, czyli dokładnie ta marka, która ponad 25 lat temu wjechała do Polski z najbardziej legendarnymi klapkami jaki ten świat widział. Od jakiegoś czasu lurkujemy na wykopie i dziś nadszedł czas by założyć konto ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Żeby się odpowiednio przywitać robimy #rozdajo! Mamy dla Was trzy pary klapków Kubota Rzep. Losowanie przez #mirkorandom jutro w okolicach południa. Zielonki biorą udział, ale tylko konta założone przed tym wpisem.

Powodzenia!

• 231
dziś nadszedł czas by założyć konto i jeszcze nachalniej nagabywać was na mirko (

@aRonja: 3, słownie TRZY pary rozdają aż!! Reklama kosztuje pewnie z 22 zł! Co za ludzie, piszą że 25 lat robią klapki, że reaktywacja marki a przecież marka Kubota nie przestała produkować, cały czas były klapki dostępne te same co 20-30 lat temu. Ha tfu na nich.
A mireczki im w dupę włażą..
@kubotastore Mame kiedyś podjarana przyniosła mi klapeczki, mówi, że oryginalne Kuboty... Patrzę, a tam Kabuty :((
Smutno mi było jak cholera, akcja miała miejsce z 10 lat temu, nadal trochę jest mi przykro, więc możecie dać mi na pocieszenie oryginalne, piękniusie Kuboty ( ͡º ͜ʖ͡º)
Te klapki to jakies totalne badziewie ze sztywnego steropianu. Wytrzymalem w nich dwie minuty i zwrocilem do biedry. W mojej ocenie, kazdy kto je wielbi jest na rowni z januszem, ktory mowi, ze za komuny bylo lepiej. Wspominacie je, bo nosiliscie je za gowniaka w ubieglym wieku.