Aktywne Wpisy
oruniak +7
15 lat na wykopie to zdecydowanie za dużo. Do widzenia.
Michał Białek kończył nocną wartę w serwerowni wykopu. Za oknem zadłużonej willi poznańskie koziołki ocierały się częściami, których Białek wolałby nigdy nie mieć. Przypomniał sobie o żonie, którą widywał głównie w niedzelne poranki.
Stękanie ćwiczącego lewicę Kinera dobiegało zza rzędu wykopowych monitorów. Białek automatycznie podłożył ociekające potem dźwięki pod obraz żony osadzonej na knadze Kinera. Intuicja podpowiadała mu, że lekko otyły kolega
Michał Białek kończył nocną wartę w serwerowni wykopu. Za oknem zadłużonej willi poznańskie koziołki ocierały się częściami, których Białek wolałby nigdy nie mieć. Przypomniał sobie o żonie, którą widywał głównie w niedzelne poranki.
Stękanie ćwiczącego lewicę Kinera dobiegało zza rzędu wykopowych monitorów. Białek automatycznie podłożył ociekające potem dźwięki pod obraz żony osadzonej na knadze Kinera. Intuicja podpowiadała mu, że lekko otyły kolega
bluber +1
dostałem takie coś od kolegi, mówił że dobre, nalałem sobie na kromkę, wziąłem 2 gryzy i... co się dzieje, Mirko pomóżcie.....
to przejdzie? #!$%@?!!! głowę mi rozsadzi
to przejdzie? #!$%@?!!! głowę mi rozsadzi
Oj dzieje się, dzieje...
Komunikat Starosty Tomaszowskiego
Małoletni pacjent zarażony koronawirusem. Szybka reakcja pracowników Oddziału Pediatrycznego
Szanowni Państwo!
Informuję, że potwierdzono pozytywny wynik testu na obecność koronawirusa u małoletniego pacjenta z powiatu opoczyńskiego, który przebywał na Oddziale Pediatrycznym Tomaszowskiego Centrum Zdrowia z podejrzeniem zapalenia płuc.
Pacjent został przetransportowany do Wojewódzkiego Specjalistycznego Szpitala w Łodzi, gdzie jest obecnie hospitalizowany.
Pozostałe dzieci, które mogły mieć kontakt z tym pacjentem zostały również przetransportowane do tego szpitala, gdzie zostaną im pobrane wymazy do testów na obecność koronawirusa.
Personel medyczny oraz obsługa oddziału, która mogła mieć kontakt z pacjentem została poddana kwarantannie.
Oddział zostanie poddany dezynfekcji, po której będzie mógł w najbliższym czasie przyjmować małych pacjentów.
Starosta Tomaszowski
Mariusz Węgrzynowski