Aktywne Wpisy
wfyokyga +209
Kto pamięta plusuje!
Co ciekawe twórcy mieli stworzyć z tego portalu coś na wzór polskiego spotify ale temat upadł.
Wiem, bo sam pracowałem przy tym projekcie.
Co ciekawe twórcy mieli stworzyć z tego portalu coś na wzór polskiego spotify ale temat upadł.
Wiem, bo sam pracowałem przy tym projekcie.
KingaM +6
15 lat na wykopie, tysiące rozmow z mireczkami, a dobrze rokowało i robiło to jedynie paru, z czego 90% na wykopie już nie pisze i ciągle znajomość się urywa przez ghosting, nie wiem co jest ze mną nie tak, wcale nie przedłużam i sama wychodzę z propozycją spotkania ale najczęściej do niego nie dochodzi
#randkujzwykopem ktos powie że wybrzydzam za mocno,że hipergamiczna ze mnie bestia, że każdy ma wady sratatatata...BZDURA! Są róże
#randkujzwykopem ktos powie że wybrzydzam za mocno,że hipergamiczna ze mnie bestia, że każdy ma wady sratatatata...BZDURA! Są róże
1. Pewnie nie uwierzysz ale takie problemy da się rozwiązać, ile lat nie macie, to bez znaczenia. Nie rozpisze się jak bo raz że nikt mnie nie prosił, a dwa że nie znam sytuacji. Niemniej jednak na takie sytuacje należy reagować chyba nie muszę tego mówić. Nie ma czegoś takiego jak brak rozwiązania dlatego sugeruje pomyśleć co da się zrobić (zawsze się coś da) zanim przestanie być za słaba na ten