Aktywne Wpisy
xEm +5
Siema Mirki ( ͡° ͜ʖ ͡°) Dotąd ubierałem się w zwykłych sieciówkach, bo miałem #!$%@? na loga i marki. Ale kurde, te ciuchy to jakaś straszna padaka i denerwuje mnie wyrzucanie np. T shirtow po 4 praniach bo wyglądają jak guano. Zresztą ciuchy z sieciówki (h&m, zara) wyglądają już znacznie gorzej po pierwszym praniu...
Teraz myślę, żeby ogarnąć coś lepszego. Co sądzicie o takich markach jak Tommy Hilfiger czy Ralph Lauren, Calvin Klein itp? Czy te droższe ciuchy faktycznie są lepszej jakości, czy to tylko przepłacanie za znaczek?
Dajcie znać, jak to wygląda u Was. Macie jakieś sprawdzone marki, gdzie płacisz więcej, ale masz pewność, że ciuch nie rozpadnie się po drugim praniu i że utrzyma się kolor? A może znacie jakieś mniej znane,
Teraz myślę, żeby ogarnąć coś lepszego. Co sądzicie o takich markach jak Tommy Hilfiger czy Ralph Lauren, Calvin Klein itp? Czy te droższe ciuchy faktycznie są lepszej jakości, czy to tylko przepłacanie za znaczek?
Dajcie znać, jak to wygląda u Was. Macie jakieś sprawdzone marki, gdzie płacisz więcej, ale masz pewność, że ciuch nie rozpadnie się po drugim praniu i że utrzyma się kolor? A może znacie jakieś mniej znane,

Mega_Smieszek +70
źródło: temp_file4473753122439212613
Pobierz

https://czestochowa.wyborcza.pl/czestochowa/7,84749,25798049,czestochowa-korytarz-polnocy-bedzie-przedluzony-ale-w-odwrotna.html#s=BoxLoCzImg16
#czestochowa
Później Miejski Zarząd Dróg i Transportu w Częstochowie zmienił plany i próbował przeprowadzić drogę przez Kiedrzyn. To spowodowało protesty. I MZDiT zdecydował się porzucić te plany. – Jeżeli nie ma społecznego poparcia dla przedłużenia „korytarza” w kierunku Kiedrzyna, a złożyliśmy szesnaście scenariuszy, to po co pchać to na siłę? – wyjaśnia dyrektor zarządu dróg i naczelnik wydziału funduszy europejskich i rozwoju Piotr Grzybowski.
Po protestach w Kiedrzynie sprawa "korytarza północnego” ucichła. W międzyczasie zaczęto rozważać przedłużenie al. Marszałkowskiej w przeciwnym kierunku, tj. w stronę DK91. Te plany są nadal
źródło: comment_1585173476phsSsZrsH5ipI8YHkxtQ3v.jpg
Pobierz@Azaajaszz: @archive: eh typowe na tym zadupiu... garstka krzykaczy blokuje strategiczną dla miasta inwestycje tylko dlatego, że władze boją się przegrać wyborów zapominając ile głosów by zyskali robiąc ten korytarz w kierunku zachodnim.
Obecnie jadąc z galerii / z południa miasta wlatujemy w sam środek Północy
Tymczasem w Częstochowie garstka ustawionych krzykaczy od lat blokuje wieje inwestycji w tym słynne przedłużenie Obrońców Westerplatte dla swoich prywatnych celów. W połączeniu z nieudolnymi i strachliwymi władzami od początku polskiej samorządowości w tym mieście nic się nie da.