Aktywne Wpisy
zbrodnia_i_kawa +36
#logikaniebieskichpaskow #zwiazki
Kobiety nie chcą mieć dzieci, bo mężczyźni gardzą matkami, gardzą dziećmi i nie szanują obowiązków i prac domowych, które tradycyjnie wykonują kobiety. Kobieta naturalnie grawituje w stronę tego co podziwiają i szanują mężczyźni, instynktownie unikają ostracyzmu społecznego. W związku z tym, że współcześnie mężczyźni powszechnie nagradzają rozwiązłość seksualną (onlyfans, instagram, prostytucja, e-prostytucja), kobiety naturalnie nie będą wybierały życia rodzinnego, za to będą wybierały seksualizację siebie, złudzenie wiecznej młodości, operacje i
Kobiety nie chcą mieć dzieci, bo mężczyźni gardzą matkami, gardzą dziećmi i nie szanują obowiązków i prac domowych, które tradycyjnie wykonują kobiety. Kobieta naturalnie grawituje w stronę tego co podziwiają i szanują mężczyźni, instynktownie unikają ostracyzmu społecznego. W związku z tym, że współcześnie mężczyźni powszechnie nagradzają rozwiązłość seksualną (onlyfans, instagram, prostytucja, e-prostytucja), kobiety naturalnie nie będą wybierały życia rodzinnego, za to będą wybierały seksualizację siebie, złudzenie wiecznej młodości, operacje i
KaiserBrotchen +389
Mam na myśli taki ściemniacz.
dowolny ściemniacz led będzie ok (ja kupowałem takie za 10 zł bo chciałem zwyczajnie ściemnić na max)
zasilacz taki jaki się wyliczy "W na metr" x długość
im dłuższa taśma tym końcówki gorzej świecą bo są szeregowo
dlatego jak ja dawałem na sufit
@knrwa123: nie, powiem elektrykowi żeby to podzielił
To co się liczy (to szacunek ludzi ulicy hehe) to ilość W na metr.
Zarówno ściemniacz jak i zasilacz muszą być dobrane pod moc maksymalnąTwoich ledów