Aktywne Wpisy
Mam odłożone 150k i ciągle rośnie. Nie wiem w co zainwestować. Przyszłościowo chcemy z różową się postawić (działka teścia ale najbardziej opłacalne będzie przepisanie jej dopiero po naszym ślubie ze względu na podatki) i najchętniej to bym zaczął działać już, teść budowlaniec, szwagier dekarz, więc koszt robocizny mi odpada (chyba że będę czekał długo i nie będzie miał siły już, żeby pomóc, o co też się boję) a nie chcę żeby ta
Co zrobić z odłożoną kasą?
- Liczyć że przepisze po ślubie i działać z budową 27.8% (126)
- Kupić 50/50 mieszkanie z ojcem i wynająć 46.6% (211)
- Inna opcja (napisz komentarz, proszę). 25.6% (116)

Dobry_Gospodarz +269
Jako, że pracuje w #delegacja to często ląduje na parę tygodni z facetami 30+ głównie przedział 40-50 pod jednym dachem i to co się tutaj dzieje to #pieklokobiet
Poziom nie ogarnięcia życiowego tych gości to dramat.
Jajecznica smażona na głębokim, rozgrzanym do granic możliwości oleju rzepakowym już mnie nie dziwi.
-Mariusz zobacz jak stół zostawiłeś (pełno okruszków i plam po zupce chińskiej). Weź zawsze wycieraj po sobie
- He bo u mnie
Poziom nie ogarnięcia życiowego tych gości to dramat.
Jajecznica smażona na głębokim, rozgrzanym do granic możliwości oleju rzepakowym już mnie nie dziwi.
-Mariusz zobacz jak stół zostawiłeś (pełno okruszków i plam po zupce chińskiej). Weź zawsze wycieraj po sobie
- He bo u mnie

G-LIDE GBX-100
zegarek dostepny w maju za 219$
#zegarkiboners
źródło: comment_1585085764xj4Jea3B3cmHC6DcYMDP2i.jpg
PobierzZegarek zawiera informacje dotyczące pływów. 3300 lokalizacji nadających się do uprawiania tegoż sportu. Sam zegarek nie ma pamięci na tyle miejsc. Wymiana danych via G-Shock Connected aplikacja na telefon.
... no chyba że kogoś nie interesuje surfing... To ma zegarek wielkością zbliżony do klasycznego 5600 (ten odrobinę większy jest )
Pozdrawiam kolego :)
Nie wszystko moze byc na tacy podane, troszke poszperania w necie i sprawdzenia umiejetnosci anglojezycznych na rozruch mozgu( ͡° ͜ʖ ͡°)
Widziałem kilka nowych rzeczy oczywiście. Nic jakoś specjalnie nie przykuł mojej uwagi. Masz jakoś ładnie podane te nowinki?? Link do katalogu czy coś??
https://www.casio-watches.com/2020ss/en/product/g-shock/gbx-100/
Na samym dole masz modele podane, wystarczy kliknąć. Uwagę "przykuwa" MTG i MRG ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1585121429UN6lP9WjXfb4IyG2TlJqiG.jpg
PobierzA moze po prostu w koncu okulary dobrze wyczyściłem... :p