Aktywne Wpisy

#6poziomraka
Operacja w skrocie.
Najpierw dali na czaske jakies miejscowe znieczulenia, bo musieli mi zalozyc taki head holder (3-4 sruby). Pozniej dali wiecej w żyły, bo wjechalo krojenie czachy. Pozniej mniej, bo musialem gadac z psychologiem zeby chirurg wiedzial gdzie moze sie posuwać. Powtrzanie wyrazow i krótkich zdań, chirug w tym czasie przykładał elektrodę i sprawdzal jak to wplywa na zaburzenia mowy (to jest tylko jeden przykład tej mega trudnej operacji).
Szybko
Operacja w skrocie.
Najpierw dali na czaske jakies miejscowe znieczulenia, bo musieli mi zalozyc taki head holder (3-4 sruby). Pozniej dali wiecej w żyły, bo wjechalo krojenie czachy. Pozniej mniej, bo musialem gadac z psychologiem zeby chirurg wiedzial gdzie moze sie posuwać. Powtrzanie wyrazow i krótkich zdań, chirug w tym czasie przykładał elektrodę i sprawdzal jak to wplywa na zaburzenia mowy (to jest tylko jeden przykład tej mega trudnej operacji).
Szybko
źródło: 1000015347
Pobierz
InnyWymiar90 +117
Polska 2.0
źródło: temp_file3520827238325455777
Pobierz

![Programista w pierdlu - [HRejterzy]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/936a5541483e857f1dc70d81a4fb9fa6511fc4da58a962083ff8df8923975aaf,q80.jpg)

ResponseEntity execute = restTemplate.exchange(updateListUri.getUri(), HttpMethod.POST, entity, Object.class);i dalej
if (execute.getBody() instanceof ResponseOK){return;}if (execute.getBody() instanceof ErrorResponseSet) {//log} else {//log 2}klasa ResponseOK wygląda tak
@Getter@NoArgsConstructor@ToStringpublic class ResponseOK {private String message;}i mimo zwrotki z restowego serwisu
{"message": "ok"}nie wchodzi mi w pierwszego if'a what the fu.. (╯°□°)╯︵ ┻━┻
debugger twierdzi, że body zawiera LinketHashMap, co zrobić by było to traktowane jak obiekt ResponseOK a nie jak haszmapa?
źródło: comment_1584961333F9GKUD5P0Pb1dhtLJbvtKC.jpg
Pobierz@JacobTheLiar: spróbuj zmienić na ResponseEntity
ResponseOKalboErrorResponseSet. Refaktoryzuje teraz to i zamiastObjectpolecę doString. Następnie Jakcsonem spróbuję zmapować do ResponseOK w przypadku 201 lub do drugiego w przeciwnym przypadku. Wyjątek w momencie braku możliwości zmapowania.Ponownie: w postForObject nie musisz nic sprawdzać bo albo dostaniesz swój obiekt albo leci wyjątek
grzebiąc w tej dokumentacji co podesłałeś ciekawostkę znalazłem, którą zastosuję i chyba się sprawdzi na 99%
RestTemplate.setErrorHandler(...);jeszcze się odezwę czy to to