Aktywne Wpisy
Dzisiaj zdałem sobie sprawe, że pc jest co najwyżej do przeglądania neta i klikania w excel, a jak grać to tylko na konsoli. Sterowanie klawiaturą i myszką to najwiekszy archaizm jaki przetrwał do teraźniejszych czasów. Kupiłem Rtx 4060 i szkoda mi wywalonych 1300 zł bo za to mógłbym mieć ps5 z olx. Sorry pececiarze, ale dla mnie jestescie podludzmi którzy nie ogarniają oczywistych życiowych prawd, a konsolowcy to giga chady i sigmy
kornel-mir +724
#przegryw Ale sytuacja mnie dziś spotkała ,w nocnym autobusie oprócz mnie jechała grupa młodzieży (22-25lat) Jedna dziewczyna była wyraźnie nie przytomna a pozostali 3 lub 4 osoby próbowali ja cucić ,lecz bez żadnego efektu. Przyglądałem się temu z 3 przystanki aż w końcu postanowiłem zareagować bo jeden kretyn z tej grupy zaczął wlewać tej dziewczynie kole z puszki do ust. Podbiegłem i zapytałem co on wyprawia? Pouyczałem ,że nie powinien
Poza tym jak wiadomo osoby mieszkające w tym samym domu nie podlegają kwarantannie i mogą normalnie wychodzić. Tak właśnie wygląda ta cała kwarantanna w Radomiu.
Ciekawie jak jest w innych miastach skoro już na obecną chwilę mamy ponad 100k osób objętych kwarantanną w całej Polsce, a według oficjalnego stanu KGP na dzień 31 grudnia 2019 roku w polskiej Policji służyło 98820 policjantów, a braki w kadrach wynosiły ponad 4 tysiące mundurowych.
Pozwolę sobie zawołać szanownego Pana @Sierzant_Bagieta i zapytać jak tam sytuacja u was wygląda?
#radom #kwarantanna #koronawirus #truestory #2019ncov #policja
20 minut to wystarczająco, żeby skoczyć do sklepu czy na spacer z psem, więc za pewne wiele osób i tak będzie
@dobrzecisiewydaje: Że co? Zalecenie (chyba WHO) jest takie, że wszyscy domownicy powinni zostać na kwarantannie. Czy każdy potrzebuje wyroku sądu i policjanta nad sobą?
WHO jedno, konferencja prasowa rzadu drugie, a sanepid trzecie.
@shinigami26: czyli masz 20 minut na zrobienie fotki a potem jeszcze drugie tyle aż przyjadą sprawdzić czy jesteś na miejscu xD
@PeterFile: Obstawiam, że 20 minut, potem 5-10 minut od wiadomości przypominającej i dopiero potem jeszcze czas, aż przyjadą sprawdzić xD