Aktywne Wpisy
BELM0ND0 +759
Plusujcie potężny zbiornik- Racibórz Dolny. Przyjmie 185 mln metrów sześciennych wody co pozwala na przechwycenie fali z powodzi tysiąclecia. Chroni 2,5 miliona ludzi z trzech województw: śląskiego, opolskiego i dolnośląskiego.
#powodz
#powodz
Kiciket +15
Jak tam uśmiechnięci z Dolnego Śląska? Uśmiechają się jeszcze czy już smutek? A może pizze im trzeba dowieźć?
#powodz
#powodz
nadeszła chwila kupienia pierwszego drona #fpv. Czytałem parę postów pod tagiem. Zastanawiam się czy kupić małego(1-2s), czy może od razu coś większego. Chciałbym przeznaczyć na to max 500zł. Dron ma być przede wszystkim wytrzymały.
Tutaj zastanawiam sie nad
Mobula 6
EMAX Tinyhawk II
Eachine Novice-I - tylko to juz mocno przekracza mój budżet. Poza tym mam już kontroler.
Posiadam:
- frsky taranis q x7
- google VR006 - dostałem wraz z kupnem tego zestawu
Czy macie inne propozycje
#fpv
@Master_of_Bukakke: Pic na wode fotomontaż, jak latasz w polu czy z dala od ludzi to raczej są Ci nie potrzebne
Mnie maluszki nie przekonują. Chociaż jeśli mieszkasz w mieście bez dostępu do większych obszarów zieleni na których można ćwiczyć to jednak taki whoop to lepszy pomysł ? Sam nie wiem.
@TechBoss-pl: znalazłem jeszcze toDiatone-2019-GT
oraz Eachine Tyro99 oraz Emax-TinyhawkS
Ale chyba zostanę przy Mobula 6, z racji dużej
Tyro sobie odpuść. Naprawdę. Odpuść. TynyhawkS lata na 1S lub 2S, więc jest bardziej wszechstronny. Polatasz w domu
Te bateria są ok do mobuli i ta ładowarka
https://a.aliexpress.com/_B0Fe9D
Ładowarka ok ale musisz mieć do niej zasilacz lub większe lipo z xt60
Mogłbys mi opdpowiedz jaką wersje mobuli 7 mam wybrać?
- DSM2/DSMX Receiver
- Frsky EU-LBT Receiver
- Frsky Non-EU
Raczej myslałem o tej zwykłej mobuli(bez HD)
https://www.banggood.com/FrSky-ACCST-Taranis-Q-X7-Transmitter-2_4G-16CH-Mode-2-White-Black-International-Version-for-RC-Drone-p-1196246.html?rmmds=myorder&ID=224&cur_warehouse=CN
Zanalzłem taki artykuł oraz taki
Po lektrze, sprawdzielm dostnosc w mojej aparaturze i mam :
Internal RF:
- Mode: XJT [D8,