Aktywne Wpisy
malkontent +63
Skąd w kobietach tyle próżności? Jestem na wakacjach za granicą i co druga młoda juleczka strzela sobie focie w klimacie soft p---o albo jak do reklamy na roksie. Wydymają usta jak do loda, wypinają d--y i c---i. Co się stało z naszym społeczeństwem? Dlaczego młode kobiety czują potrzebę żeby zwracać na siebie uwagę dupą i cyckami? Czy kobiety zdają sobie sprawę, że same kreują się na obiekty seksualne? Jak traktować poważnie takie

arinkao +132
Placki ziemniaczane po bandycku - z gulaszem wieprzowym i borowikami, na górze pulpa paprykowa z rydzami, cebula dymka (ʘ‿ʘ)
#arinkaofood
#gotujzwykopem #jedzzwykopem
#arinkaofood
#gotujzwykopem #jedzzwykopem
źródło: 20250731_155407
Pobierz

Siedź w domu i graj w #grybezpradu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli interesuje Was tematyka #programowanie / #it i chcielibyście otrzymać egzemplarz mojej autorskiej gry IT Startup - Gra Karciana wraz z oficjalnym dodatkiem IT Startup - Brudne Przetargi, to zapraszam do plusowania.
Jutro o tej samej godzinie (około 9 rano) zawołam szczęśliwego zwycięzcę. Nawet jeśli nie macie z kim grać: niedawno powstał tryb solo gry.
W grze wcielamy się w właściciela firmy IT. Zagrywamy programistów, wzmacniamy ich kartami wiedzy (programista może się np. nauczyć czym jest SOLID, Testy Jednostkowe etc. i jest dzięki temu wydajniejszy), podkradamy pracowników konkurencji działem HR i dbamy o to, by się nam nie wypalili. Możemy być również złym szefem, który każe swoim pracownikom crunchować ( ͡° ͜ʖ ͡°) co kto lubi.
Dodatkowo do jutra kupon "ZOSTANWDOMU" pozwala na zamówienie gry bez kosztów wysyłki.
Jeśli chcecie śledzić projekt: od początku pomysł był opisywany na mirko pod tagiem #karciankait - od pierwszego prototypu, po pełne wydanie gry w Polsce. W maju szykuje się międzynarodowa premiera gry na Kickstarterze.
Have fun
#javadevmatt
źródło: comment_1584346068AUvHFLaYjEhudOlJ9DwTJ0.jpg
Pobierz@KotAlik: właśnie dlatego trzeba ciągle robić marketing swoich rzeczy :D tak to już działa.
Jak w pakiecie doliczasz kogoś do gry, to biore drugi
Gratulacje! ( ͡° ͜ʖ ͡°) Odezwij się proszę na PW w sprawie dostawy.