Aktywne Wpisy
johnmaverick +4
siema! mieszkam w samym centrum, woda podniosła się błyskawicznie o metr, zalewa już niektóre zejścia, podesty, schody, dostałem info w nocy od służb, że zalało most w marszowicach, jest zamkniety, woda sie przelewa, na treśnie pokazuje dopiero 450 cm, ale tutaj widac róznice, woda zapiernicza duzo szybciej i wyżej niz jeszcze kilka godzin temu
#wroclaw #powodz
#wroclaw #powodz
abecedee +11
#powodz na żywo w TVP info strażak chwali fundusz Ziobry. Gmina Brzezina.
Wiem że musi to być kabel typu High Speed HDMI (lub Premium) obsługujący urządzenia min. HDMI 2.0.
Na alledrogo jest ich pełno i różnią się ceną, stąd pytam czy ktoś kupował i może coś polecić (np czy Baseus oznaczany 8K da radę?)
A kabel chcę zmienić dlatego,że po zmianie z TV FullHD (gdzie nie miałem problemów) na Samsunga UE55RU8002 przy podłączeniu PS4 Pro lub PC (grafa RX580) mam czasami tak, że ekran gaśnie i zapala się (z napisem Tryb gry włączony) w losowych momentach, czasami często. Mam jakiś stary kabel, pewnie do 1.3 lub 1.4 a on chyba nie przenosi 4K 60Hz, stąd pewnie problemy (dekoder Horizon nie robi problemów, tylko PS4 i PC).
Nie wiem czy to robi różnicę ale połączenie jest przez tą przystawkę do PSVR
#telewizory #ps4pro #samsung #kableboners #kiciochpyta #konsole #elektronika
Jeśli rozwiązałeś problem to super, ale jakby znowu wyskakiwało to daj znać.
Ja próbowałem już kilku różnych kabli i za każdym razem problem wracał i to w mocno losowych momentach.