Aktywne Wpisy
onionhero +652
Odrzutowiec +47
I właśnie za to kocham lato :) Nie mieszajcie jej z błotem, ja tam propsuję bardzo.
#rozowepaski #logikarozowychpaskow #bekazrozowychpaskow #dupeczkizprzypadku #pokazrozowegopaska
#rozowepaski #logikarozowychpaskow #bekazrozowychpaskow #dupeczkizprzypadku #pokazrozowegopaska
198. Jaka była prawdziwa zbrodnia Weinsteina - 2?
Dzisiaj spotkamy się z pięcioma kobietami, które oskarżyły Weinsteina podczas rozpraw sądowych. Mogę od początku powiedzieć, że czytanie ich historii było jak stary żart - zgwałcił mnie w każdą środę od 18:00 do 20:00.
Miriam Haley - (data przestępstwa 2006 (niesławny - "wyjął tampon i zaczął mnie lizać")) W tym czasie Haley bała się poinformować policję o incydencie, ponieważ pracowała jako asystentka produkcyjna w Project Runway, serialu wyprodukowanym przez Weinsteina, bez wizy pracowniczej w USA. Jaki był ten straszny kraj, dokąd Miriam bała się wrócić? Miriam jest obywatelem Wielkiej Brytanii. Kilka miesięcy po incydencie Miriam zgodził się na spotkanie z Weinsteinem w Nowym Jorku w hotelu. W pokoju hotelowym Miriam nie opierała się próbie odbycia stosunku przez Weinsteina. Więc kilka miesięcy po gwałcie odbyła konsensualny stosunek z tym przestępcą. No ok, wynik - 20 lat więzienia.
Jessica Mann - W latach 2013–2016 po gwałie utrzymywała jakiś wzajemnie korzystne stosunki z Weinsteinem. Dlaczego? "Aby „chronić” siebie i swoją początkującą karierę aktorską", podczas których odbyli wiele zgodnych kontaktów seksualnych, w tym trójkąt. Więc czasami mnie zgwałcił, ale czasami mieliśmy konsensualny trójkąt. No za trójkąt - Weinstein otrzymał jeszcze 3 lata. Jak wspomniała jessica, podczas stosunku Weinstein czasami dzwonił do Clintona (co to musi znaczyć?).
Pozostali trzej świadkowie byli „świadkami charakteru”. Ich zeznania nie prowadzą do oskarżeń. Sąd przesł#!$%@? ich nie jako świadków przestępstwa, ale jako świadków zwykłego zachowania podejrzanego.
Lauren Young - obmacywanie piersi w łazience hotelu.
Annabella Sciorra - zgwałcił mnie w 1993 roku (w tym czasie 30-letnia rozwiedziona kobieta, a Weinsteina jeszcze niewielka postać).
Tarale Wulff - onanizował się przede mną w ustronnej części restauracji, gdzie byłam kelnerką (i jakaś model (jak świadczą zdjęcia z tego okresu)). Jego zachowanie wydaje się jej dość przyzwoite, czasem póżnej ona przyjmuje go zaproszenie na spotkanie. Spotkali się w hotelu. Gdzie nagle zrozumiała, że ją trochę gwałci.
Więc co możemy uzyskać z tych historii:
1. Korzystał z przysług lub usług dorosłych kobiet, które otaczają branży produkcji filmowej. Asystencki, epizodyczne aktorki, modelki / kelnerki i inni graniczące z pracowniczkami służby eskortu.
2. Aktorki pierwszej klasy nie byli obecny na sądzie.
3. W większości przypadków relacje utrzymywały się przez pewien czas.
4. Szczególnie podkreślono, że oskarżenia muszą być celowo absurdalne (tampon, gwałt-trójkąt-gwałt, onanizm).
5. Wszyscy świadkowie byli nikim, łatwym do kupienia przez każdą stronę.
6. Sąd był demonstracyjny.
(ciąg dalszy nastąpi)
nie sądzę, żebyście wszyscy zrozumieli moją wskazówkę, ale aktorka na zdjęciu ma na imię Victoria Justice (sic!)
Komentarz usunięty przez moderatora