Aktywne Wpisy
xena_x +10
Chciałabym mieć mężczyznę przyjaciela ale w tych czasach to chyba niemożliwe. Za każdym razem jak ujawniam moje preferencje oraz to jak widziałabym mój wymarzony związek ludzie odpowiadają mi żebym przygotowała się na samotność, bo nie nadaję się do związku i żebym udała się do terapeuty. Co więcej kobiety tak mówią, że jak nie chce uprawiać seksu z mężczyzną, to po co w ogóle mi związek? Jakbym była jakimś pudłem którego funkcją jest

Qontrol +5
Znalazłem w garażu z 5 pudeł z płytami CD.
Filmy, gry nagrywane w latach 2000-2010 (mniej więcej). Pamiętam że była nagonka za dzieciaka na piraty. Ze chodzą po domach itp xD Ojciec wszystko spakował i schował na strychu i garażu.
Oczywiście wszystko piraty. Filmy w stylu oszukać przeznaczenie 1, Rocky 1 itp.
Wywalać to do kosza czy trzymać?
Kiedyś jak wszedł net, wszyscy to wywalali bo wszystko jest w necie. A teraz
Filmy, gry nagrywane w latach 2000-2010 (mniej więcej). Pamiętam że była nagonka za dzieciaka na piraty. Ze chodzą po domach itp xD Ojciec wszystko spakował i schował na strychu i garażu.
Oczywiście wszystko piraty. Filmy w stylu oszukać przeznaczenie 1, Rocky 1 itp.
Wywalać to do kosza czy trzymać?
Kiedyś jak wszedł net, wszyscy to wywalali bo wszystko jest w necie. A teraz
źródło: 1000000235
Pobierz

-Zaraz ktoś rzuci się z tekstem ze na ten wypadek ma wykupioną wodę mineralną.No super na 100g makaronu potrzebujesz litr tej wody.Zakładając że jecie sam makaron to na 3 osobową rodzinę na zwykły obiad potrzebujesz tego makaronu kilogram (Daje to średnio 1k kcal na osobę na porcję obiadową,tyle to się je jedząc dobre śniadanie...) Już na sam obiad schodzi ci 7 butelek tej wody,na przykładowe 10 dni zejdzie wam z 12 zgrzewek wody,nie mówiąc już o picu.
No dobra załóżmy że masz tą wodę w ilościach gigantycznych.No i co ?Zrobisz sobie ognisko w mieszkaniu,mieszkając w bloku?Bądźmy poważni....
-No dobra to wyjdę sobie na dwór/balkon.No to mamy 2 sytuacje.
A)Wojsko wszędzie które raczej średnio będzie pozwalało na wychodzenie na balkon gdyż dalej w powietrzu rozsiewasz wirusa lub on wisi w powietrzu i wychodzenie na balkon przy zakaznie wychodzenia na dwór jest absurdalne.Ba jeśli nie mieszkasz w mieście o mega znaczeniu to prawdopodobnie tego wojska będzie u ciebie tyle ile kot napłakał.Jak myślicie czemu wszystkie filmy wojenne gdzie pokazują zniszczenia Niemców pokazują głównie Warszawę?Faktycznie najwięcej Niemcy tam zniszczyli ale też warto pamiętać że fizycznie nie byli w stanie zając tak wielu miast bo było ich fizycznie za mało także to co widziałeś w filmach znów odniesie się do kilku większych miast
B)Wojska nie będzie,myślisz że wtedy też nie będzie wielu ludzi którzy po twoim wyjsciu z mieszkania momentalnie cię zaatakują byleby zdobyć twoje racje żywonściowe?Przypominam że mówimy o sytuacji gdzie ci ludzie sami będą włamywać się i napadać na mieszkania byleby zdobyć żywność.
Jeśli faktycznie stanie się coś czego się boicie to nawet posiadając te zapasy na niewiele mogą się przydać.Poza tym.. No hipotetycznie,wyobraza sobie ktoś ile dymu musi robić takie ognisko w mieszkaniu do gotowania makaronu?xD Robiąc coś takiego momentalnie wzbudzisz uwagę szabrowników
#koronawirus #pandemia #wirus
@Plecakowicz:
źródło: comment_15840483128JokhTsnB31GsqpbeXgYlK.jpg
Pobierz@Plecakowicz: Ty chyba kpisz jak myślisz ze dojdzie do wylaczenia pradu, gazu i wody. Nawet jesli to wtedy można gasic światło w tym kraju i korona byłaby najmniejszym problemem.