Wpis z mikrobloga

Czy NAPRAWDĘ ludzie są tak naiwni wierząc, że politycy kierują się dobrą wiarą i chcą zrobić coś dobrego dla "ludu"? Czy jesteśmy w przedszkolu?
LGBTQWERTY (i wiele innych) to wykalkulowana inżynieria społeczna.
I żeby nie było: kościoły powinny być już dawno zamknięte.
  • Odpowiedz
@wogx: moze dlatego ze osoby chodzace do kosciola zwiekszaja szanse tego ze wirus sie rozprzestrzeni i trafi do mnie i moich bliskich, a malzenstwa jednoplciowe nijak nie zachecaja mnie do wziecia takowego? xD
  • Odpowiedz
@EissIckedouw: Aż chciałoby się rzucić "dlaczego?". Jaką wartość retoryczną ma zdanie "Ja #!$%@? czy ci ludzie nie widzą, że te ich porównania są wyssane z dupy?"?

@MiniPosse: Nie rozumiem tego pytania retorycznego, widziałeś do której wypowiedzi się odnosiłem?
  • Odpowiedz
@ogladacz: nie, bo atak terrorystyczny może ich dotyczyć i jest dla nich niebezpieczny.

Śluby jednopłciowe nie skrzywdzą ciebie ani twojej rodziny, więc nie masz prawa głosu. Że też prawactwu trzeba to tłumaczyć
  • Odpowiedz
@najman: morderca może cię zaatakować albo twoja rodzinę. Ciebie to dotyczy, dlatego chcesz ich karać.

Śluby jednopłciowe dotyczą zainteresowanych, a obcych tylko w momencie gdy mogą wylądować swoją flustracje życiową i poczuć władze nad innym człowiekiem. W życiu nie doświadczają szacunku i nie mają na nic wpływu, to co się dziwić że trzeba krzyczeć.
Ale nie ma to wpływu na ciebie, więc nie masz prawa głosu. A raczej nie powinieneś
  • Odpowiedz
@MPXD: idź się leczyć totalitarystko

więc nie masz prawa głosu

Właśnie, że mam prawo głosu, bo jesteśmy równi. Ten moment kiedy idiota zwalcza to o co walczy xD

• Odpowiedz
@haaryballs: chyba tak średnio jesteśmy równi skoro niektórzy mogą mówić innym z kim mają prawo wziąć ślub ¯\_(ツ)_/¯

Kontekst jasno wskazywał o jakie prawo głosu chodzi. I właśnie dlatego że jesteśmy równi, nikt nie powinien mieć decyzyjnego prawa głosu na temat spraw innej osoby które nie mają wpływu na ciebie ani nikogo ci bliskiego
  • Odpowiedz