Aktywne Wpisy
Ca_millo +12
Zazdroszczę Wam że se możecie o każdej porze iść po coś do żabki czy innego sklepu. Ja najbliższą mam dopiero w powiatowym (ponad 20 kilometrów)...
#przegryw
#przegryw
power-weak +7
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Podróże
Gospodarka
Ukraina
Technologia
Motoryzacja
Sport
Rozrywka
Informacje
Ciekawostki
LGBTQWERTY (i wiele innych) to wykalkulowana inżynieria społeczna.
I żeby nie było: kościoły powinny być już dawno zamknięte.
No chyba tak powinno byc?
@MiniPosse: Nie rozumiem tego pytania retorycznego, widziałeś do której wypowiedzi się odnosiłem?
@Estebanik: co najwyżej legitymizuje ich prawo do wypowiedzi
Śluby jednopłciowe nie skrzywdzą ciebie ani twojej rodziny, więc nie masz prawa głosu. Że też prawactwu trzeba to tłumaczyć
Śluby jednopłciowe dotyczą zainteresowanych, a obcych tylko w momencie gdy mogą wylądować swoją flustracje życiową i poczuć władze nad innym człowiekiem. W życiu nie doświadczają szacunku i nie mają na nic wpływu, to co się dziwić że trzeba krzyczeć.
Ale nie ma to wpływu na ciebie, więc nie masz prawa głosu. A raczej nie powinieneś
Właśnie, że mam prawo głosu, bo jesteśmy równi. Ten moment kiedy idiota zwalcza to o co walczy xD
Kontekst jasno wskazywał o jakie prawo głosu chodzi. I właśnie dlatego że jesteśmy równi, nikt nie powinien mieć decyzyjnego prawa głosu na temat spraw innej osoby które nie mają wpływu na ciebie ani nikogo ci bliskiego