#polska #praca ojciec od 20 lat wynosi z pracy mydło, papier toaletowy i środki czystości. Obliczyłem, że przez 20 lat zaoszczędziliśmy ponad 10k zł. ( ͡º͜ʖ͡º)
@jarzynka: myślałem, że u Ciebie jak u moich rodziców w zakładzie, dostają od kilkudziesięciu lat przydział jak wszyscy pracownicy zakładu na różne rzeczy jak raz w roku ręczniki, ścierki a raz na 3 miesiące chyba mydło, soczki takie do rozcieńczania, kremy do rąk a twój stary zwyczajnie kradnie, no nie ładnie.
@jarzynka: ile to razy z hoteli czy uczelni kradłem reczniki i papier toaletowy jak nie miałem czasu isc na zakupy albo tak dla satysfakcji za zapłacone ECTSy xDDDDDD
@jarzynka: Weź to usuń bo po pierwsze chwalisz się ojcem-złodziejem a po drugie ktoś cię zaraz wystalkuje, namierzy gdzie Twój ojciec-złodziej pracuje i życzliwie podzieli się z jego pracodawcą informacją o zaradności ojczulka.
@jarzynka: ale taguj #homosovieticus a synuś poczucie sprawiedliwości, uczciwość i moralność po tatusiu odziedziczył, że się tym chwali. Na Kamczatkę takich, jak najdalej od normalnych ludzi.
Widzę, że jest zmasowany atak na mnie i na @Szinako oczerniający nas, że jesteśmy rzekomo trollami/botami. A prawda jest taka, że nie ma drugich takich tutaj jak my, którzy tak mocno wspierają Ukrainę. #wojna #ukraina #rosja
@Helonzy: Moze to firma jego ojca... Nie wiesz, nie oceniaj ;)
@Helonzy: czepiasz się. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@jarzynka: Albo dostaje przydział jak to jest w dużych zakładach, a syn debil szkaluje go na wykopie ( ͡° ͜ʖ ͡°)