Wpis z mikrobloga

@blinxdxb: > Consequently, the current UK Pandemic

Influenza Infection Control Guidance recommends the wearing of fluid-repellent surgical masks

for those workers who are in close contact with symptomatic patients as protection from

droplets/splashes and recommends the use of respiratory protection (i.e. FFP3 respirators) for

circumstances in which aerosols are generated as a consequence of
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Krupier: człowieku to chodzi o to, żeby ludzie w maskach nie zarażali innych a nie odwrotnie, ile jeszcze można to pisać?

Wklejasz coś czego nie rozumiesz to masz może coś łatwiejszym angielskim napisane.
  • Odpowiedz
człowieku to chodzi o to, żeby ludzie w maskach nie zarażali innych a nie odwrotnie, ile jeszcze można to pisać?

@blinxdxb: nie, nie tylko o to chodzi.

Z ignorantami nie rozmawiam, dałem ci raport. Co z nim zrobisz to już mnie nie interesuje, dla mnie możesz żyć w niewiedzy po wsze czasy,
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Krupier: dałeś raport na temat grypy dodatkowo potwierdzający to co napisałem, wkleiłem Ci wypowiedź władz i dalej brniesz. Jesteś trollem czy kim? To moja ostatnia odpowiedź, bo z trollami dyskutować się nie da. Podszkol angielski, przeczytaj jeszcze raz raport, który wkleiles, potem rozróżnj, że wkleiles coś na temat innej choroby (ale zasada podobna) a potem weź się ogarnij. A na koniec jeszcze się odnieś do linków, które wkleiłem, bo tego
  • Odpowiedz
A ja bym jakąś kaczkę po pekińsku i sajgonki nawet o--------ł na ciepło teraz. ( ͡° ͜ʖ ͡°)-

@Krupier: Ach to też. Chińskie restauracje zwykle są oblegane, teraz straszą pustymi ścianami. Psychoza.
  • Odpowiedz
@blinxdxb: Właściwie nie powinienem bo tekstu, który ja wrzuciłem też nie raczyłeś przeczytać i musiałem ci palcem wskazywać, ale ok. Zalinkowałeś do wypowiedzi prywatnych osób (nie mówię, że bez wiedzy), które wyraziły swoje zdanie poparte jedynie ich słowami. Spoko. Ja wysłałem cały raport pokazujący, że jednak odpowiednie maski stanowią całkiem dobrą barierę ochronną przed wirusami co potwierdzały badania i doświadczenia w nim zawarte. W 100% to nawet OP1 cię nie
  • Odpowiedz