Aktywne Wpisy

HoroLive +50
Nie rozumiem ludzi, którzy mają związek już te 2+ lata i nie robią dzieci. Co Wy robicie z wolnym czasem niby? Naprawdę to dla Was problem wychowywać dziecko, inwestować w nie zamiast być egoistycznym człowiekiem? Na co Wy wydajecie te pieniądze? Kolejna gra do kolekcji, kolejne ubranie, buty? Gdzie tu sens istnienia jakiś? Nie nudzi Wam się to? Gdybyście mieli dzieciaka moglibyście robić tyle super rzeczy i życie nie byłoby dla Was

Kolczaneiro +5
Cześć, ojciec mojej narzeczonej buduje jej (nam) dom. Naszym zadaniem jest ten dom wykończyć, podział kosztów pewnie około 50/50
Dom na 99% będzie przepisany na narzeczoną i nie będę miał do niego praw. Przepisanie może się odbyć za 2/5/10 lat, raczej nie teraz. Jednocześnie bardzo bym chciał uniknąć podpisywania umowy z ojcem.
Narzeczona mówi że chce się dogadać na wypadek gdybyśmy się rozstali, że się rozliczymy.
PYTANIE: Jak mogę się zabezpieczyć prawnie na taki
Dom na 99% będzie przepisany na narzeczoną i nie będę miał do niego praw. Przepisanie może się odbyć za 2/5/10 lat, raczej nie teraz. Jednocześnie bardzo bym chciał uniknąć podpisywania umowy z ojcem.
Narzeczona mówi że chce się dogadać na wypadek gdybyśmy się rozstali, że się rozliczymy.
PYTANIE: Jak mogę się zabezpieczyć prawnie na taki

#gielda #gpw #heheszki #maseczki
źródło: comment_1583267030MznJXW7Yp0or8JEsimvsI9.jpg
PobierzWklejasz coś czego nie rozumiesz to masz może coś łatwiejszym angielskim napisane.
@blinxdxb: nie, nie tylko o to chodzi.
Z ignorantami nie rozmawiam, dałem ci raport. Co z nim zrobisz to już mnie nie interesuje, dla mnie możesz żyć w niewiedzy po wsze czasy,
@blinxdxb: a grypę powoduje co? Zimny wiatr i mokra głowa?
@Krupier: Ach to też. Chińskie restauracje zwykle są oblegane, teraz straszą pustymi ścianami. Psychoza.