Wpis z mikrobloga

Po kilku latach od sprzedaży swojego auta zobaczyłem je dziś ponownie ( _)
Przechodziłem przez pasy jak ktoś w nim czekał na światłach.

Skąd wiem że to moje? Nikt nie odkleił od kiedy ja jeździłem i nakleilem naklejek w pewnych miejscach auta.
No od razu wiedziałem że to moje auto. Niestety nie wiem kto je prowadził czy osoba której sprzedałem czy ktoś inny. Czy auto się zmieniło ?
Nie, było tylko bardziej Bródnie jak w moich rękach ()

Taka trochę #nostalgia #samochody i #wspomnienia
  • 2
@htsz_: Zazdro. Ja moje zobaczyłem po 2 latach na OLX pt. "najtanszy jezdzoncy egzemplasz" xDD Sprzedałem (Leona I) w bardzo dobrym stanie mechanicznym, ale słabym optycznie (babka obtarła mi bok auta i lekko wgnieciony błotnik). Jak zobaczyłem zdjęcia to aż się wkurzyłem. We wnętrzu połowa rzeczy pourywana, było widać, że strasznie ktoś zaniedbał i nie włożył ani złotówki XD.
@htsz_ Tydzień temu mi mignął na ulicy vw którego niedawno sprzedałem... Coś mnie podkusilo, pogadałem chwilę z właścicielem i wyszło tak, że napisałem smsa do innego człowieka który kupił inne auto ode mnie. Spotkaliśmy się wczoraj wieczorem w trzech, jeden przyjechał moim bylym golfem, drugi moim byłym AMG, prawie się rozpłakałem że szczęścia że trafiłem na ludzi którzy tak dbają o te auta.