Koronawirus bardzo dobrze wpłynie na cene #bitcoin moim zdaniem, spełnią się mokre sny Maksymalistów. Mają swoje czarne wizje, kryzys nadchodzi wielkimi krokami. A dlaczego epidemia dobrze wpłynie na cenę, bo #!$%@? Chińczyki holderzy umrą i znowu będzie mniej BTC w obiegu, a może jeszcze kilku włąscicieli kopalń i giełd wywinie kitę. OkAŻE się że w obiegu zostanie 2mln BTC. Wtedy cena 100 000$ będzie całkiem możliwa.
Tylko kto to kupi jak wszysycy umrzom!!!! #!$%@? UMRZOM!!! #kryptowaluty
EDIT: Uprzedzam już wszystkich, nic nie piłem. Po prostu jestem #!$%@?Ęty od urodzenia.
@goly8622: obawiam się że podczas kryzysu z bitcoinem będzie to samo co z akcjami śmieciowymi, spekulanci się będą go pozbywać w trybie przyspieszonym ( ͡°͜ʖ͡°)
A dlaczego epidemia dobrze wpłynie na cenę, bo #!$%@? Chińczyki holderzy umrą i znowu będzie mniej BTC w obiegu, a może jeszcze kilku włąscicieli kopalń i giełd wywinie kitę. OkAŻE się że w obiegu zostanie 2mln BTC. Wtedy cena 100 000$ będzie całkiem możliwa.
Tylko kto to kupi jak wszysycy umrzom!!!! #!$%@? UMRZOM!!!
#kryptowaluty
EDIT: Uprzedzam już wszystkich, nic nie piłem. Po prostu jestem #!$%@?Ęty od urodzenia.
@DroMak: to będą protesty, wszyscy się zjednoczą i wyjdą z piwnicy jak 8 lat temu ( ͡º ͜ʖ͡º)