Aktywne Wpisy

Beszczebelny +473
Wyobrażacie sobie jak czuje się turysta nie z Polski w naszych sklepach? xDD
Przecież jak ja bym był gdzieś na jakieś Malcie czy gdziekolwiek i widział takie cenówki, potem przy kasie zupełnie nic się nie zgadza z tym co myslałem, że zapłacę to bym miał ten kraj za grubo pokręcony.
My ledwo ogarniamy o co chodzi w Żabce i Biedronce,a co dopiero ktoś z innego kraju xD
Powinna być JEDNA cena na
Przecież jak ja bym był gdzieś na jakieś Malcie czy gdziekolwiek i widział takie cenówki, potem przy kasie zupełnie nic się nie zgadza z tym co myslałem, że zapłacę to bym miał ten kraj za grubo pokręcony.
My ledwo ogarniamy o co chodzi w Żabce i Biedronce,a co dopiero ktoś z innego kraju xD
Powinna być JEDNA cena na
źródło: Screenshot 2025-10-29 at 14-27-51 cenówki w biedronce - Szukaj w Google
Pobierz
DziobakPepe +2
Dlaczego nadal nie produkuje się aut jedno osobowych? wyglądem przypominających tesle y tylko mniejszy
Przecież zdecydowanie większość przejechanych km jest przejechanych w pojedynkę w samochodach 5 osobowych.
Ile było by zysku na tym że były by tańsze i mniej miejsca zajmowały by.
Po prostu bardziej całej branży opłaca się produkować duże samochody nawet jak komuś bardziej pasował by jednoosobowy.
#motoryzacja #tesla #pytanie
Przecież zdecydowanie większość przejechanych km jest przejechanych w pojedynkę w samochodach 5 osobowych.
Ile było by zysku na tym że były by tańsze i mniej miejsca zajmowały by.
Po prostu bardziej całej branży opłaca się produkować duże samochody nawet jak komuś bardziej pasował by jednoosobowy.
#motoryzacja #tesla #pytanie
źródło: obraz_2025-10-29_150135629
Pobierz

Jedyne co nie trawię w tej całej Ekipe to jest ta postać Miksera i tej Murtix, kompletnie nie rozumiem co oni tam robią, Mixer to ma mine jakby ciągle nosił klocka w majtkach, dodatkowo na dużej ilości filmów go po prostu nie ma bo siedzi w pokoju i gra na kompie XD a ta Murtix jedyne co robi to p------i coś o świnkach i się uśmiecha, do tego wygląda jak nieobrany ziemniak.
Co sądzicie o tej całej jego Ekipie? Dla mnie to wygląda jak kawałek dobrej zabawy dla tak młodych ludzi, którzy jedyny cel jaki mają to się bawić bo strona finansowa ich nie obchodzi bo zarabiają z tego kupę kasy.
#friz #wersow #ekipa
content zdecydowanie nie dla mnie, ale dzialalnosc