#saviorvivre czasem jest bez sensu i mam go totalnie w dupie. Przykład: według etykiety nie wolno oblizywać łyżeczki po zmieszaniu kawy.
Serio CORVA???!
Przeciez nie ma nic lepszego niz oblizanie pianki po zmieszaniu cappuccino lub latte, tylko debil i snob tak nie zrobi. Inny przykład z jakim się spotkałem: burgera, w sensie hamburgera, według etykiety należy jeść nożem i widelcem XD Ale #!$%@? fajnie :D Te „maniery” są chyba dla królowej brytyjskiej, a podejrzewam że także ona, gdyby jadła burgery to by miała w dupie nóż i widelec xd #takaprawda #niepopularnaopinia
@crazykokos: Niektóre z tych zasad są głupie. Według SV nie nalezy zdejmowac butów. Ale obyczaj jest taki ze w polskich domach zazwyczaj zdejmuje się buty.
Przykład: według etykiety nie wolno oblizywać łyżeczki po zmieszaniu kawy.
Serio CORVA???!
Przeciez nie ma nic lepszego niz oblizanie pianki po zmieszaniu cappuccino lub latte, tylko debil i snob tak nie zrobi.
Inny przykład z jakim się spotkałem: burgera, w sensie hamburgera, według etykiety należy jeść nożem i widelcem XD
Ale #!$%@? fajnie :D
Te „maniery” są chyba dla królowej brytyjskiej, a podejrzewam że także ona, gdyby jadła burgery to by miała w dupie nóż i widelec xd
#takaprawda #niepopularnaopinia