Aktywne Wpisy
Hemo +15
Szukam nazwy dla świeżo uruchomionego WiFi w niewielkiej gminnej miejscowości, czegoś z rigczem bo prawdopodobnie sąsiedzi rozszyfrują, że to ja ( ͡° ͜ʖ ͡°) dotychczas używałem "Terminal Przeładunkowy Sieradz" (do Sieradza raczej daaaaaleko) i szukam czegoś w podobnej konwencji. Na celowniku mam:
- Zajezdnia Tramwajowa ...
- Ambasada Kanady w ...
- Centrum Techniki Cieplnej
"słuchampsajakgra" albo "slysze jak sie ruchacie" raczej nie przejdzie. "woz obserwacyjny ABW" też
- Zajezdnia Tramwajowa ...
- Ambasada Kanady w ...
- Centrum Techniki Cieplnej
"słuchampsajakgra" albo "slysze jak sie ruchacie" raczej nie przejdzie. "woz obserwacyjny ABW" też
Mój różowy pasek stwierdził parę tygodni temu że musimy zawiesić związek na jakiś czas. Argumentem było że musi odocząć od tej całej otoczki randkowania, chłopa. Widzę na instagramie jak wrzuca zdjęcia z jakimiś chłopami, czy to z wycieczek, czy to z klubów xD Czy to normalne? Mowiła że musi też przez jakiś czas skromnie pożyć, a widzę że cały hajs z naszego wspólnego konta ciągnie (ja dalej tam przelewam, ona nie xD).
Tłusta locha zakłada konto na znanym, śmiesznym portalu randkowym dla karyn, oczywiście odrzuca każdego ze swojej ligi bo "ONA zasługuje na coś lepszego!"
Trafia na chada on obiecuje złote góry późnej odbywa z nią stosunek seksualny i ucieka sobie.
Nasza bohaterka zakłada konto na wykop i pisze elaboraty które nie mają w sobie kropli prawdy. I ciągle zostaje za nie orana przez dobrych ziomków
Kurtyna ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#przegryw #p0lka
Komentarz usunięty przez autora
Ciekawe,kiedy się dowiecie o tym,że jesteście na widoku?
Będziecie na widoku normalnych ludzi,którzy was uświadomią,że wasze dzikie twierdzenia/teorie to kompletne bzdury, szczera prawda jest zupełnie inna.
Odpowiesz na moje pytanie czy nie?
Jeszcze dodam że na tagu #przegryw była taka jedna użytkowniczka,co broniła kobiet i zlała tych frajerów(przegrywy wrzucają kobiety do jednego wora,zwanym p0lkami),tyle że za swoją ofiarność złapała bana przed świętami na 2 miesiące(pod koniec lutego wraca),a szkoda,bo sprawiała wrażenie normalnej i mądrej kobiety,co o życiu wie co nieco(Ze względów bezpieczeństwa nicku tej kobiety nie podam).
To nie było wychwalanie użytkowniczki w samych superlatywach,a stwierdzenie faktu. Tyle i aż tyle.
mi was nawet nie żal.
Widać miał powód by pisać o mnie dobre rzeczy, widać jako jeden z niewielu na tym portalu posiada rigcz.
A wy że @scotieb posiadacie coś takiego?
Bo z tego co widzę to #!$%@?ąc od "tłustej lochy" (w końcu dla przegrywa kobieta jest "ulana" i tłusta jeśli nie widać jej kręgosłupa i żeber) to trzeba mieć w mózgu sito żeby wymyślić historię że niby mam konto na portalu randkowym, że rucham
Zobacz jakie to są zjeby xD
Wymyślił ktoś na mój temat bajkę, reszta w to wierzy
Ty napiszesz coś logicznego i mądrego
To ciebie atakują i wyśmiewają
Pokazałeś im że kierujesz się głową
To już jesteś wrogiem
Osoba wymyślająca bajeczki na mój temat ma poklask tych idiotów a osoba która wytyka im że nie wiedzą co robię i jak wyglądam a piszą głupoty jest zakrzyczana i atakowana xD
Na tym
Skąd pomysł że zależy mi na atencji?
Na atencji zależy właśnie przegrywom a nie mi, inaczej nie robiliście takich rzeczy jak pisanie głupot na temat innych użytkowników byle by tylko być zauważonym.
Nie przypisujcie mi swoich pragnień.
Liczyłam że skoro piszesz na mój temat głupoty to chociaż pokażesz dowód na swoje tezy. Niestety, wymaganie od was dowodu na wasze tezy jest przez was zakrzyczane że "nie dostaniesz atencji!"
Jak więc
@Eugeniusz_Zua
To jest niby atencja? Z waszej strony? Weź mnie nie obrażaj xD
@scotieb:
No a po co piszesz na mój temat jakieś głupoty? Dla atencji, rzecz jasna. Tylko tu możesz zaistnieć i zebrać poklask od podobnych tobie, bo poza internetem jesteście nikim ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale jak tą ulaną facjate zobaczyłem to prychłem srogo XD
Trzeba mieć gówno zamiast mózgu by śmiać się z czyjejś twarzy xd
Widać przegrywy nie posiadają kultury, bo wychowały się w stodole xd
Jeszcze jakby wygląd drugiej osoby miał coś wnosić do dyskusji. Widać tonący brzytwy się chwyta ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Eugeniusz_Zua: to nie obrabiaj mi zada gdy tego nie widzę, bo to chamskie i świadczy o tym że jesteś tchórzem.
Czemu przegrywy są
Heh 90% kobiet które spotkałem ma gówno zamiast mózgu
Wnosi bo jesteś zgorzkniałą babą z powodu wyglądu i niemożności posiadania chada na stałe
Ja nie wiem,biorę za pewnik,że ty też nie wiesz i @scotieb też
@scotieb:
W zasadzie wciąż bawi mnie ten fragment :D Kij, że nie mam konta na portalu randkowym "dla karyn". Kij, że z nikim z neta się na randce nie spotkałam. Ważne, że wymyślona bajecza
i widać 100% facetów :) Ja się z mord męskich brzydali nie śmieję, więc zachowujesz się się jak niedorozwinięty dzieciuch, skoro odbijasz sobie na mnie to, co robią jakieś karyny.
A co wnosi do dyskusji to że nie mogę posiadać jakiegoś chada? Czy ja kiedyś wspominałam w ogóle, że
A co ty taki troskliwy? Ja sie ciebie nie pytam, czy urosłeś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@programista1992:
to jestem ciekawa co za cwel rozpowszechnia moje zdjęcia bez mojej zgody. Swoją drogą jestem ciekawa czy to faktycznie moje zdjęcia xD