Wpis z mikrobloga

Historia krwawejmasakry26

Tłusta locha zakłada konto na znanym, śmiesznym portalu randkowym dla karyn, oczywiście odrzuca każdego ze swojej ligi bo "ONA zasługuje na coś lepszego!"
Trafia na chada on obiecuje złote góry późnej odbywa z nią stosunek seksualny i ucieka sobie.
Nasza bohaterka zakłada konto na wykop i pisze elaboraty które nie mają w sobie kropli prawdy. I ciągle zostaje za nie orana przez dobrych ziomków

Kurtyna ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#przegryw #p0lka
  • 71
@Eugeniusz_Zua: Pokaż w moim wątku na pclabie,gdzie pisałem o tej kobiecie w samych superlatywach????
Będziecie na widoku normalnych ludzi,którzy was uświadomią,że wasze dzikie twierdzenia/teorie to kompletne bzdury, szczera prawda jest zupełnie inna.
@Spl97: Ależ prosze bardzo

Jeszcze dodam że na tagu #przegryw była taka jedna użytkowniczka,co broniła kobiet i zlała tych frajerów(przegrywy wrzucają kobiety do jednego wora,zwanym p0lkami),tyle że za swoją ofiarność złapała bana przed świętami na 2 miesiące(pod koniec lutego wraca),a szkoda,bo sprawiała wrażenie normalnej i mądrej kobiety,co o życiu wie co nieco(Ze względów bezpieczeństwa nicku tej kobiety nie podam).
@Spl97: Ta racja to tylko twoje subiektywne odczucie wiec pisanie o faktach to mocne nadużycie z twojej strony. Fakty natomiast są takie, ze łazisz po necie zakładasz jakieś płaczliwe wątki na temat mitycznej grupy społecznej zwanej „przegrywami” chwalisz w nich użytkowniczke, której nazwy nie chcesz wspomnieć, ale i tak każdy wie o kogo chodzi oraz zakładasz konto w momencie powrotu tejże użytkowniczki z bana (bana na wykopie kobietom z reguły za
@Eugeniusz_Zua:

Widać miał powód by pisać o mnie dobre rzeczy, widać jako jeden z niewielu na tym portalu posiada rigcz.

A wy że @scotieb posiadacie coś takiego?

Bo z tego co widzę to #!$%@?ąc od "tłustej lochy" (w końcu dla przegrywa kobieta jest "ulana" i tłusta jeśli nie widać jej kręgosłupa i żeber) to trzeba mieć w mózgu sito żeby wymyślić historię że niby mam konto na portalu randkowym, że rucham
@Spl97:

Zobacz jakie to są zjeby xD

Wymyślił ktoś na mój temat bajkę, reszta w to wierzy
Ty napiszesz coś logicznego i mądrego
To ciebie atakują i wyśmiewają
Pokazałeś im że kierujesz się głową
To już jesteś wrogiem

Osoba wymyślająca bajeczki na mój temat ma poklask tych idiotów a osoba która wytyka im że nie wiedzą co robię i jak wyglądam a piszą głupoty jest zakrzyczana i atakowana xD

Na tym
@scotieb:

Skąd pomysł że zależy mi na atencji?
Na atencji zależy właśnie przegrywom a nie mi, inaczej nie robiliście takich rzeczy jak pisanie głupot na temat innych użytkowników byle by tylko być zauważonym.
Nie przypisujcie mi swoich pragnień.

Liczyłam że skoro piszesz na mój temat głupoty to chociaż pokażesz dowód na swoje tezy. Niestety, wymaganie od was dowodu na wasze tezy jest przez was zakrzyczane że "nie dostaniesz atencji!"

Jak więc
@scotieb:

Trzeba mieć gówno zamiast mózgu by śmiać się z czyjejś twarzy xd
Widać przegrywy nie posiadają kultury, bo wychowały się w stodole xd
Jeszcze jakby wygląd drugiej osoby miał coś wnosić do dyskusji. Widać tonący brzytwy się chwyta ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Eugeniusz_Zua: to nie obrabiaj mi zada gdy tego nie widzę, bo to chamskie i świadczy o tym że jesteś tchórzem.

Czemu przegrywy są
zakłada konto na znanym, śmiesznym portalu randkowym dla karyn, oczywiście odrzuca każdego ze swojej ligi bo "ONA zasługuje na coś lepszego!"

Trafia na chada on obiecuje złote góry późnej odbywa z nią stosunek seksualny i ucieka sobie.

@scotieb:

W zasadzie wciąż bawi mnie ten fragment :D Kij, że nie mam konta na portalu randkowym "dla karyn". Kij, że z nikim z neta się na randce nie spotkałam. Ważne, że wymyślona bajecza
Heh 90% kobiet które spotkałem ma gówno zamiast mózgu

i widać 100% facetów :) Ja się z mord męskich brzydali nie śmieję, więc zachowujesz się się jak niedorozwinięty dzieciuch, skoro odbijasz sobie na mnie to, co robią jakieś karyny.

Wnosi bo jesteś zgorzkniałą babą z powodu wyglądu i niemożności posiadania chada na stałe

A co wnosi do dyskusji to że nie mogę posiadać jakiegoś chada? Czy ja kiedyś wspominałam w ogóle, że