Wpis z mikrobloga

O kurde jakieś Audi i Fort ( ͡° ͜ʖ ͡°) przyblokowały prototypowego Jaguara ( _)
https://en.wikipedia.org/wiki/Jaguar_Kensington

Nie pamiętam kiedy widziałem Leganze jako daily car, wymiotło je doszczętnie przez ostatnie kilka lat.

#parkology <-- zapraszam do obserwowania tagu oraz wrzucania swoich fotografii ( ͡° ͜ʖ ͡° )*:

Estetyczne zdjęcia zaparkowanych pojazdów, ciekawie komponujących się z otoczeniem. Wszystkie pojazdy poprzez samochody osobowe, ciężarówki aż po skutery czy hulajnogi ;) Zdjęcia klimatyczne, ciekawe pojazdy, interesujące otoczenie.

Pierwszy post i więcej info: https://www.wykop.pl/wpis/36371609/chcialbym-powolac-do-zycia-nowy-tag-na-wykopie-par/

#fotografia #daewoo #motoryzacja
Pobierz MonochromeMan - O kurde jakieś Audi i Fort ( ͡° ͜ʖ ͡°) przyblokowały prototypowego Ja...
źródło: comment_1582189354OhjpkeSAB6PQJsYEzA0eUz.jpg
  • 13
@BajerOp: @kmt187: @Monochrome_Man: Przeglądam tagi do usuwania i trafiłem na tę wrzutę z przed miesiąca.

Miałem Leganzę. Orałem tym w delegacje po Polsce, jako tanie wozidło do pracy i wożenie psa. Zajebiste auto. Wykonanie trochę z gównolitu, ale bardzo miło wspominam skrzynię i silnik. Ruda tańczy, jak szalona, auto biodegradowalne bardziej, niż Lanos. Miałem full wersję CDX. Zero zmęczenia w trasie. Każdy kogo brałem był zaskoczony, jak dobrze się
@BajerOp: jakość wykończenia pozostawia bardzo wiele do życzenia, to fakt. Dodatkowo zerowe zabezpieczenie antykorozyjne.Ja się pozbyłem, bo progów już nie było i auto jest tak rzadko spotykane, że nikt nawet nie dorabia do niego progów. Do Lanosa, czy Nubiry bez problemów, do Leganzy to metaloplastyka, bo trzeba wszystko klepać ręcznie i dorabiać. Obdzwoniłem kiedyś kilku blacharzy w okolicy i z ciekawości o to zapytałem, to powiedzieli mi, że albo się za
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Zielony34: mi się zepsuł krzyżak od kolumny kierowniczej to nowy był tylko w Korei xD ale Ukraińcowi to nie przeszkadzało jak kupował, a miało z 4 cm luzu na kierownicy