Wpis z mikrobloga

#gownowpis
Hej mircy, mam takie pytanie z działu #motoryzacja. Przeszkadza wam, jak ludzie katują swoje samochody? Tak o normalnie wstają rano, odpalają gruza i pałują na mrozie aż korba śpiewa tango a panewki radośnie się obracają? A pot kupują kolejnego i robią to samo?
( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@BillyGugu: bo mi to ani trochę nie przeszkadza, ale jak w pewnym kręgu ludzi powiedziałem, że co za różnica, przecież to nie moje pieniądze i nie mój samochód to zostałem z góry do dołu objechany a oni wielcy obrońcy szrotów lizali se nawzajem dupska że im to taaak szkoda XD
  • Odpowiedz
  • 1
@Drzegorz Zależy od auta, jakieś punta czy inne E36 jak ktoś katuje to #!$%@?. Ale sąsiad tak traktował E31, a potem dokładnie tak samo traktował M3. Teraz tak traktuje jakąś japońska maszkare to jedyne co mi przeszkadza to hałas jak mi żonę o 5:45 budzi xD
  • Odpowiedz
@DragonEW: No miałem, co to ma do rzeczy? OP zapytał czy mi przeszkadza, napisałem kiedy mi przeszkadza a kiedy mam to gdzieś. I jak miał fajne fury i jak miał jakieś japońskie truchła to typa z bejsbolem po ulicy nie ganiałem żeby się uspokoił xD
  • Odpowiedz