@Vojtazzz: raczej to nie bedzie steal, moim zdaniem duzo lepszy business zrobili Cavs podpisujac Bynuma(oczywiscie zachowujac proporcje wysokosci kontraktow itp)
@Vojtazzz: też jestem sceptycznie nastawiony...Oden zawsze przypominał mi Samuela L. Jacksona z "Unbreakable", a szkoda, bo z takimi warunkami i bez tych kontuzji na 200% byłby z niego super gracz.
Ale MIA nic nie traci, jeśli jakimś cudem wyjdzie to mają gracza, który może pomóc im zdobyć kolejne pierścienie...
@abaddon: Jeszcze za minimum, nie stracili nawet mini mid-level na opcję Hibbertostopera i pochłaniacza piłek z tablicy
Oden też dobrze wybrał, zero presji, nie musi się po nic spieszyć, a jak coś nie wypali i tak krytyka pójdzie w inną stronę. Jeszcze ma kontrakt z opcją gracza na drugi sezon
#nba
Heat nic nie tracą, do zyskania mają gościa, który swoimi warunkami połyka piłki z tablicy, czyli to, czego im brakowało
Ale MIA nic nie traci, jeśli jakimś cudem wyjdzie to mają gracza, który może pomóc im zdobyć kolejne pierścienie...
Oden też dobrze wybrał, zero presji, nie musi się po nic spieszyć, a jak coś nie wypali i tak krytyka pójdzie w inną stronę. Jeszcze ma kontrakt z opcją gracza na drugi sezon
Fajny ruch, podoba mi się dla obu stron