Aktywne Wpisy
Dołącz do naszej akcji #jesteswygrywem - załóż konto GOmobile i odbierz 50 zł w
evoucherach w #zabka po spełnieniu warunków konkursu.
Dodatkowo, zarejestruj się i po prostu robiąc zakupy możesz brać udział w loterii,
codziennie możesz wygrać 500 zł, a w finale akcji - 500 000 zł!
Wrzuć historię swojego #wygryw pod tagiem #jesteswygrywem i pokaż coś, z czego
jesteś dumny! Czekamy na posty, zdjęcia i Twoje #chwalesie
Nagrody dzienne, tygodniowe i
evoucherach w #zabka po spełnieniu warunków konkursu.
Dodatkowo, zarejestruj się i po prostu robiąc zakupy możesz brać udział w loterii,
codziennie możesz wygrać 500 zł, a w finale akcji - 500 000 zł!
Wrzuć historię swojego #wygryw pod tagiem #jesteswygrywem i pokaż coś, z czego
jesteś dumny! Czekamy na posty, zdjęcia i Twoje #chwalesie
Nagrody dzienne, tygodniowe i
Revvvvvvvvvvvvvvvv +130
W nawiązaniu do tego wpisu
Poszedłem z tym w końcu do dyrektora, bo baba na lekcji cały czas wbijała mi od tamtego czasu szpileczki i co chwila nawiązywała do tego tematu, dodając jakieś ironiczne komentarze, raz mi mówiąc, że mnie wywalą z roboty, wprost nazwała mnie "wrogiem" (nie tylko przy klasie, ale też rozpowiadała w młodszych klasach, że w wyższych klasach ma "wroga" xD)
Po paru dniach wezwali mnie do biura dyra
Poszedłem z tym w końcu do dyrektora, bo baba na lekcji cały czas wbijała mi od tamtego czasu szpileczki i co chwila nawiązywała do tego tematu, dodając jakieś ironiczne komentarze, raz mi mówiąc, że mnie wywalą z roboty, wprost nazwała mnie "wrogiem" (nie tylko przy klasie, ale też rozpowiadała w młodszych klasach, że w wyższych klasach ma "wroga" xD)
Po paru dniach wezwali mnie do biura dyra
Kobiety w realu jakie poznaje zawsze zajęte z chłopami pod ich pachą, tak samo ich koleżanki, tak samo koleżanki koleżanek...
#tinder i #badoo zdominowane przez spermiarzy do tego stopnia, że prędzej kolejka do śmierci się skończy a nie panny
Div w okolicy również żadnych nie ma, nie ma więc komu zapłacić nawet za głupi #sex by chociaż przestać być obciachowym #prawiczek
I tak się żyje w #przegryw gdzie masz wrażenie jakby wszechświat robłi wszystko przeciw tobie.
"O, tego uczynię przegrywem, niech się #!$%@? męczy".
A najgorsze jest oglądanie jak twoi znajomi poznajdywali sobie fajne lochy, a ty nie masz nawet potencjalnej szansy znaleźć sobie kogokolwiek
Ale super Uber najgorszy jest fakt że zaraz padnie nie bateria w telefonie a ja zapomniałem pieprzonej ładowarki, a do domu 30km (╯︵╰,)
Ciekawe co wtedy los wymyśli, bym nie dostał to czego chce ( ͡° ͜ʖ ͡°)