Aktywne Wpisy
Atreyu +737
Jutro będzie mój pierwszy dzień mamy, bez mamy
Pierwszy raz kiedy kwiaty zaniosę na cmentarz, to dziwne uczucie
To była najsilniejsza osoba jaką znałem. Nigdy nie narzekała na swój los. Nawet z rozsianym nowotworem nigdy się nie złamała i martwiła głównie o rodzinę. I dzięki niej ja też jestem silny. Nauczyła mnie żeby się nie poddawać nawet w najczarniejszej godzinie. To jest coś co też kiedyś chce przekazać swojej rodzinie
Do zobaczenia,
Pierwszy raz kiedy kwiaty zaniosę na cmentarz, to dziwne uczucie
To była najsilniejsza osoba jaką znałem. Nigdy nie narzekała na swój los. Nawet z rozsianym nowotworem nigdy się nie złamała i martwiła głównie o rodzinę. I dzięki niej ja też jestem silny. Nauczyła mnie żeby się nie poddawać nawet w najczarniejszej godzinie. To jest coś co też kiedyś chce przekazać swojej rodzinie
Do zobaczenia,
badreligion66 +558
Kurka Miraski, studenty medycyny xD
Mam boloka w gardle. Od niedzieli ból umarkowany/słaby, kaszel, sporadyczny ból głowy, powiekszone węzły chłonne podżuchwowe po lewej stronie, bialy nalot na migdałach (bardzo delikatny). Od 3 dni ból mniejszy, z tym faktem, iż lewy migdal boli bardziej.
Nie mam gorączki, ból też jest do zniesienia - nie biorę tabletek, jedynie paracetamol na ból głowy.
Co mi jest :c doktor sama stwierdziła, że nie wie ¯_(ツ)_/¯, ale przepisala antybiotyk. I nie wiem czo robić. Z jednej strony da się z tyn żyć, z drugiej - boję się powikłań, jeżeli to jednak jakaś dziwna angina.
Pomusz mirko :c oczywiście piątek piątunio, więc wymaz najszybciej za 3 dni (╯°□°)╯︵ ┻━┻
#angina #choroby
polska służba zdrowia XDDDDDDDDDD
pamiętam jak kiedyś kichając wykichałam grudkę ropy z migdała i #!$%@?ło to gorzej niż gówno xd
@blablalbla: wiadomka, stawiam ba anginę ropną, miałam ja 2 miesiące temu. Ale przebiegała, cóż. Nic mi nie pomagało, ból jak skurczysyn. Ale goraczki tez nie mialam ¯\_(ツ)_/¯
Komentarz usunięty przez autora