Aktywne Wpisy
smutny_przerebel +156
mk321 +2
#wojna #ukraina #rosja
Jeśli Ukraina amerykańskim sprzętem będzie mogła atakować lotniska w Rosji, bo stamtąd startują samoloty, to czy Rosja będzie mogła atakować lotniska np. w Rzeszowie, bo stamtąd startują samoloty?
https://kresy.pl/wydarzenia/ukraincy-ponownie-zwrocili-sie-do-usa-o-pozwolenie-na-uzycie-rakiet-dalekiego-zasiegu-atacms-na-terenie-rosji/
Ukraińscy urzędnicy zwrócili się do Waszyngtonu z prośbą o pozwolenie na użycie amerykańskich rakiet dalekiego zasięgu ATACMS do uderzenia w lotniska, których Rosja używa do odwetu za wkroczenie do obwodu kurskiego.
Jeśli Ukraina amerykańskim sprzętem będzie mogła atakować lotniska w Rosji, bo stamtąd startują samoloty, to czy Rosja będzie mogła atakować lotniska np. w Rzeszowie, bo stamtąd startują samoloty?
https://kresy.pl/wydarzenia/ukraincy-ponownie-zwrocili-sie-do-usa-o-pozwolenie-na-uzycie-rakiet-dalekiego-zasiegu-atacms-na-terenie-rosji/
Jak ktos ma ochote to zamieszczam troche screenow i tlumaczenia gtranslate, z chinskiej premiery mi10.
Xiaomi Mi 10 uses a 6.67 "AMOLED small digging curved screen with a 90Hz refresh rate and a 180Hz touch sampling rate, with a peak brightness of 1120nit brightness and a contrast ratio of 5000000: 1.
Equipped with Qualcomm Snapdragon 865 processor, supporting SA / NSA dual-mode dual-card full Netcom;
Use next-generation LPDDR 5 memory;
UFS3.0, sequential write speed up to 730MB / s;
Support WiFi6.
Newly upgraded 100 million pixel custom outsole lens, ISP blessing, OIS custom motor anti-shake;
Xiaomi Mi 10 is equipped with four cameras at the rear, supports HEIF format and smart shooting documents, dynamic magic changing the sky, three-step copy ID card, mobile phone one-click printing and other functions.
OIS w koncu
Horizontal linear motor, simulated mechanical keyboard touch, 150 kinds of scene vibration optimization;
Xiaoai classmates customize sounds, simulate sounds, and customize wake words;
New communication connection technology, supporting new WiFi of Super WiFi and Super Bluetooth;
With front and back dual light design.
Pierwsze wyrazenie, oznacza chyba popup kamere jak w mi9t
Wreszcie stabilizacja.
Ciekawe jak z ceną.
8 + 128GB is priced at 3999 yuan; 8 + 256GB is priced at 4299 yuan; 12 + 256GB is priced at 4699 yuan.
1000yuan = 143usd = 560zl
Przypominam to sa chinskie ceny!!!
Fully upgraded 100 million lenses: standard 8P lens, 108MP custom super outsole;
Four-camera combination: 108MP + 12MP + 20MP + ultra-telephoto lens, from 0.6X super wide-angle to 50X digital zoom;
Supports new AI cameras, as well as movie format, dynamic magic sky changing, super night scene and other functions.