Aktywne Wpisy
abc3 +133
CzlowiekMagnetowid +320
Chcę się pochwalić, że oscamowałem scamerów na 70 zł.
Jakiś typ napisał do mnie na whatsuppie o wypełnianie ankiet, a że miałem dobry humor to odpisywałem mu bzdurki udawając 57 letniego weterana.
Wypełniłem potem mu jakąś ankietę na telegramie w 20 sekund i spytał mnie o dane do przelewu, więc podałem wszystko fejkowe oprócz nr konta i jakie było moje zdziwienie jak 5 minut później dostałem przelew na 2 dychy xd
Potem
Jakiś typ napisał do mnie na whatsuppie o wypełnianie ankiet, a że miałem dobry humor to odpisywałem mu bzdurki udawając 57 letniego weterana.
Wypełniłem potem mu jakąś ankietę na telegramie w 20 sekund i spytał mnie o dane do przelewu, więc podałem wszystko fejkowe oprócz nr konta i jakie było moje zdziwienie jak 5 minut później dostałem przelew na 2 dychy xd
Potem
Kolega zaproponował mi abym zapisał się do Terytorialnej Służby Wojskowej.
Jako że on sam w tym nie jest i nie mógł mi udzielić żadnych informacji po za podstawowymi co jest napisane na stronie internetowej to chciałbym was zapytać o to jak wygląda ta służba.
Kuzynki kumpla są i narzekają na to że się tam zapisały a ciągle są wzywane "z d**y" i jestem ciekaw waszej opinii na ten temat oraz jak to wszystko wygląda na prawdę
#sluzbyspecjalne #terytorialsi #polska #wojsko
A naprawdę piszemy łącznie.
@MatkaOjca Sławek jest zawodowy i inaczej patrzy na sprawę, stalkujesz mnie?? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@NukeOps Dlaczego nie warto?
@Micros nudzić mi się nie nudzi. Ogólnie chciałbym wiedzieć jak to wygląda, od rekrutacji po służbę, jakie wyjazdy z tym związane i