Wpis z mikrobloga

@ray1902:

Tak. Sam brałem olanzapinę z antydepresantami i benzo. Stosowałem ją też jako wylaczenie po amfetaminach. Brałem tylko dawkę 5mg. Nie wiem jaka ty dawkę bierzesz ale zalecam ci odstawić tą Ol. Można pobrać ja dwa tygodnie aby ustabilizować sen i chemię w mózgu. Ten lek potrafi namieszać w czaszce po dłuższym stosowaniu. Zaburzenia funkcji poznawczych itd. Sam różaniec jest git, dodaj do tego inne suplementy. Trenuj umysł, ciało będąc
  • Odpowiedz
@Up______Down: mam od psychiatry na pewne zaburzenia, dostałem łącznie na dwa miesiące (dawka 10mg). Zaburzenia spowodowane traumą + substancjami psychoaktywnymi - odrzuciłem wszystko już, biorę olanzapinę i jest coraz lepiej. Do tego niebawem powinny zniknąć kwestie traumy + czym dłużej nie tykam palenia czy innych rzeczy tym będzie lepiej no i będę powoli odstawiał, zamierzam najpierw zejść do 5mg i zobaczyć jak będzie. Martwię się o zasypianie bo po tym
  • Odpowiedz
@ray1902: Sądzę że traumę wyleczysz tylko psychoterapią. Odstawisz leki i gówno wróci, później zaczyna się szukanie i dobieranie innego leku. Myślenie "nietrafiony lek" i marnowanie kasy, czasu i pobudka po 2 straconych latach biorąc mój przykład. Dopiero teraz dotarło mi do łba że ciężka praca nad psychiką przyniesie efekty. Samemu się nie uda, trzeba poprosić o pomoc. A leki są do sytuacji kryzysowych abyś wtedy był wstanie podjąć odpowiednie kroki.
  • Odpowiedz