Aktywne Wpisy
Baba_Yagi +338
Proszę o pomoc w nagłośnieniu sprawy:
Zostałem wystawiony przez hotel a następnie przez Booking.com w Austrii w miejscowości Graz.
Po bardzo długiej podróży przyjechałem dzisiaj do miejscowości Graz gdzie miały czekać dla mnie i moich przyjaciół 2 osobne apartamenty na 5 osób łącznie. Hotel został przedpłacony ponad miesiąc temu a sam booking został zrobiony ponad 2 miesiące temu.
Dzisiaj
Zostałem wystawiony przez hotel a następnie przez Booking.com w Austrii w miejscowości Graz.
Po bardzo długiej podróży przyjechałem dzisiaj do miejscowości Graz gdzie miały czekać dla mnie i moich przyjaciół 2 osobne apartamenty na 5 osób łącznie. Hotel został przedpłacony ponad miesiąc temu a sam booking został zrobiony ponad 2 miesiące temu.
Dzisiaj
Megasuper +10
Właśnie sobie siedzę w restauracji i Ukraince siedzący obok zamówili sobie ośmiornice. No niezle jaja. Biedni imigranci wojenni xD Wyjurwic to na front #ukraina
Dziś odkurzałem najwyżej położone szafki i znalazłem te łyżeczki ogólnie w komplecie powinno być ich sześć w zestawie a miała 12 bo jeden zestaw pogubiłem bo sie nimi bawiłem bez pozwolenia i pamiętam że strasznie smutno jej było ,i dlatego były jak najwyżej bo za gówniaka nie dosięgałem tam i mama je chroniła przede mną,ponieważ te zestawy były jej prezentem ślubnym , i pomyślałem dziś że spróbuje jej odkupić te łyżeczki na prezent... kojarzy ktoś te Łyżeczki? potrzebuje identycznych nie podobnych, bo mama ma pamięć do takich rzeczy sentymentalnych.. wiem że są posrebrzane i produkowane koło lat 80tych.
ZS to sygnatura nic więcej na nich nie ma
Dzięki...
#szukamnazwy #pomoc #szukam #lata80 #sztucce #pytaniedoeksperta #pytanie